Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ!

Αναστάτωση προκάλεσε στις τάξεις των υποχθόνιων λαών που ζούν αναμεσά μας αλλά και στις συμμαχίες τους συμπεριλαμβανομένων και των Εβραίων, η απάντηση του διαφαινόμενου Έλληνα εξολοθρευτή τους, του Δ. Λιακόπουλου! Η σύντομη αλλα περιεκτική απάντηση αυτού του Έλληνα αγωνιστή κατά της παγκόσμιας χούντας του Αντιχρίστου ίσως αποτελεί και λόγος αφύπνισης ολόκληρου του ελληνικού γένους, πράγμα που δεν συμφέρει τους υποχθόνιους που έχουν τα δικά τους σχέδια και σκοπούς. Με τα δεδομένα αυτά λοιπόν αναγκάστηκαν οι σκοτεινοί κύκλοι να αντιδράσουν δημοσιεύοντας μία επιστολή μέσω του ταπεινού χώρου του δικού μου ιστολογίου! Οι λόγοι βέβαια που επέλεξαν το μπλογκ μου είναι ότι είμαι ένα από τα τσιράκια τους(αυτό το λέω διότι μερικοί από αυτούς "που δεν μασούν κουτόχορτο" θα το υποψιαστούν και δεν θέλω να αφήνω τους ανθρώπους με την απορία).

Εδώ λοιπόν η απάντηση των Νεφελίμ:

"Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι ο Λιάκο μας συκοφαντεί ανεπανόρθωτα μπροστά στα μάτια του έξυπνου ελληνικού λαού. Το άρθρο του, σαφώς και περιέχει ανακρίβειες και διαστρέφει τα όσα πιστεύουν μέχρι σήμερα οι επιστήμονες για τον κόσμο και την ιστορία του. Θέλει δε ο Λιάκο να μας παρουσίασει ως ανθέλληνες αλλά αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Ποτέ, δεν ισχυριστήκαμε ότι οι Έλληνες εξαφανίστηκαν από προσώπου γης, και ότι στην περιοχή τους ζουν Αλβανοί, Σλάβοι, Τούρκοι εκτός από τους ίδιους. Υπάρχουν και αυτοί(σ.σ. οι Έλληνες), άλλωστε αυτό εξακριβώνεται με το ότι κάπου στα βαλκάνια κυβερνά ένας πρωθυπουργός ονόματι Γ.Παπανδρέου, δεν σηκώνει αμφιβολία η καταγωγή του και η ιστορία του ονόματος.

Για να το ξεκαθαρίσουμε το θέμα της ύπαρξης του ελληνικού έθνους, αρκεί να λάβουμε υπ όψιν μας τις πρόσφατες δύσκολες πολιτικές εξελίξεις της εν λόγω χώρας, και την προσπάθεια διάσωσης της οικονομίας της Ελλάδας που επιχειρεί ο μεγάλος σοσιαλιστής τους Γ. Παπανδρέου! Και επειδή δεν μας αρέσει εμάς τους υποχθόνιους να λέμε αερολογίες, θα παραθέσουμε κάποια στοιχεία για του λόγου το αληθές. Προκλητικότατοι οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον πρωθυπουργό του ελληνικού έθνους αν θα πούλαγε κάποια νησιά ώστε να λυθεί το πρόβλημα του χρέους τους. Η απάντηση που πήρε δεν αφήνει περιθώρια να εξαφανίσουμε το ελληνικόν Έθνος από τους χάρτες της Γης: "Υπάρχουν πιο ευφάνταστοι και αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης του χρέους!!!".

Δηλαδή, πρότεινε να εκμεταλλευτούν οικονομικά τα νησία της χώρας του οι Γερμανοί Νεοταξίτες!!! Εξάλλου, εμείς ως κοσμοκράτορες, τους θέλουμε τους Έλληνες. Μας βοηθούν στα διάφορα πειράματα που διεξάγουμε για τον έλεγχο των μαζών. Οι Ισλανδοί για παράδειγμα ανάγκασαν την εξουσία τους να οδηγηθεί σε δημοψίφισμα με αποτέλεσμα την απόρριψη παρόμοιων μέτρων από το 93% του λαού!!! Οπότε, γνωρίζουμε πως η λατινοαμερικανοποίηση τμημάτων της Ευρώπης είναι εύκολο να ξενινήσει από τη χώρα που ψηφίζει για κυβέρνηση τους Σοσιαλιστές που ξέρουν να μετατρέπονται σε στρατιωτική χούντα μέσω κοινοβουλίου, άλλωστε έχουν την αμέριστη στήριξη όλων των ΜΜΕ, προς όφελος των ντόπιων αλλά και ξένων οικονομικών δυνάμεων.

Κλείνοντας, η συμβουλή μας προς τον ελληνικό λαό είναι να μην υποκύπτει σε όσα του επιβάλλουν τα ΜΜΕ, οι κυβερνήσεις τους, και διάφοροι εκμεταλλευτές της άγνοιας του έθνους. Να βγει στους δρόμους, να κλείσει τα πάντα, να δώσει μάχες για την ελευθερία του, να μην επιτρέψει στον Παπανδρέου να γονατίσει τη χώρα στο ΔΝΤ ή στους Γερμανούς καταδικάζοντας γενιές ολόκληρες, να παλέψει για το δικαίωμα του στο όνειρο και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει κάποιες μάχες αν όχι τον πόλεμο. Δεν θα θέλαμε ακόμα και εμείς οι αντίχριστοι να βλέπουμε στην χώρα αυτή ότι η μόνη μάχη που να δίνεται με όλες τις δυνάμεις από τους πολίτες της Ελλάδος να είναι αυτή των ναρκωτικών και των ουσιών...."