Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

Οδός Ελλήνων....

Τραγική η κατάσταση. Φωτιά και στάχτη είναι η χώρα μας ούτως η άλλως. Συχνά όμως επιβεβαιώνεται και στην κυριολεξία, βγαίνουν φωτιές κι από τη Θάλασσα. Κρίμα.

Απερίγραπτα τα συναισθήματα όλων μας.

Ο πρωθυπουργός απ’ ότι έμαθα από τα ΜΜΕ πέταξε με ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας πάνω από τα μέτωπα για να δει το «είδος» του στον καλύτερο καθρέφτη που του παρείχαν ποτέ. Τη χώρα του, όταν «φωνάζει»!

Ας μην παραλογιζόμαστε. Φωτιές μεγάλης έκτασης φέτος υπήρξαν και στην Ισπανία, την Ιταλία αλλά έχω την αίσθηση ότι στην Ελλάδα η φωτιά βγαίνει μέσα από το υπέδαφος της δεν τη βαστάει άλλο….

Γελοίοι, μη βγαίνετε στα ΜΜΕ, αφήστε το καλύτερα, όταν όμως έρθει η ώρα που θα ζητάτε-παρακαλάτε- ψήφους(για όλους τους πολιτικούς, μιλάω) να μην ξαφνιαστείτε εάν πολλοί πολίτες προτιμήσουν να μην έχουν «αντιπροσώπους», καιρός να ανάψουμε και εμείς φωτιές, ευοίωνες όμως όχι όπως ο εφιάλτης της καταστροφής που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες, μέρες, χρόνια… .

Πόσο επίκαιρο γίνεται πάντα το τραγούδι «Οδός Ελλήνων» του Β. Παπακωνσταντίνου:

«Οδός Ελλήνων, οδός εκείνων που ξέρουν τι κάνουνε που ξέρουν ότι χάνουνε και ελπίζουν στο κράτος, χαμένοι κατά κράτος…..»