Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2011

Το χαράτσι της κυβέρνησης και το τελευταίο ηλεκτρόνιο!

Πολλές φορές ανατρέπεται το πρόγραμμα μου για την ανάρτηση κάποιου άρθρου. Κατά πάσα πιθανότητα όπως αντιλαμβάνεστε θα έχει να κάνει με το σεξ, με διάφορες συνωμοσίες που ξεσκεπάζει ο μετρ του είδους, ή με την θρησκεία και τους αγίους της ή ακόμα για καμιά γκόμενα. Με πρόλαβαν οι καθεστωτικοί όμως, και με άμυνα ζώνης πολλή ισχυρή, με αποδιοργάνωσαν και μάλιστα μου έκλεψαν και την μπάλα ενώ ήμουν έτοιμος να μοιράσω ασιστ, με Μπασκετικούς όρους όλα αυτά μια και το Eurobasket βαδίζει προς το τέλος του. Όποιος δεν ξέρει μπασκετ, μπορεί να μην διαβάσει το άρθρο ή να πάει παρακάτω…:P

Η Ελληνική δημοκρατία μέσω μίας κλίκας χουντικής υφής και μεθοδολογίας σε σύμπνοια με την Ευρωπαϊκή δημοκρατική Ένωση έχουν κουρέψει το αυγό και είναι υπαίτιοι για τον τραυματισμό της κουτσής Μαρίας.

Έκτακτες εισφορές! Η τρόικα έχει αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας του κράτους μας. Το έκανε σοβαρό. Σου αποστέλλεται ένα χαρτί που γράφει « Εκκαθαριστικό σημείωμα εισφορών και τέλους επιτηδεύματος» και δεν πρόκειται να έχει γίνει κάποιο λάθος, εκτός κι αν είσαι παπάς! Το αναγραφόμενο ποσό, πρέπει να το πληρώσεις, αλλιώς, θα σε τιμωρήσουν!