Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

..απλά υπέροχες Γόβες!


Χαλαρά και με το μάτι μου να μην λέει να κλείσει αφού ο ύπνος δεν με θέλει συνήθως προσπαθώ να σκεφτώ κάτι που με κάνει να νιώθω ωραία. Βασικά δεν θέλω να σκεφτώ πολύ. Εννοώ ότι δεν είναι ανάγκη να σκεφτούμε περίπλοκα και να ξοδέψουμε ενέργεια για να φτάσουμε πάντα σε κάτι καλό. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Δεν θέλω να γράψω πολλά. Λίγα και καλά.

Αδυναμία μου μεγάλη οι γυναίκες. Ε, είναι υπέροχα πλάσματα και δεν κατασκευάστηκαν από το πλευρό του Αδάμ. Αυτά τα λένε οι αγάμητοι. Όχι, οι Gay που είναι και αυτοί αναγκαίοι, αλλά αυτοί που φοβούνται την ζωή και τις απολαύσεις της. Ας μην το επεκτείνω τα ξέρετε από τα κατηχητικά.

Ότι έχει σχέση με γυναίκα είναι θαυμάσιο. Το άρωμα της ας πούμε. Μυρίζω αρώματα και «τρελαίνομαι». Τα εσώρουχα, και αυτά μοναδικά. Δώσε μου εσώρουχα και εγώ θα κάνω σκέψεις τρελές για ώρες και ώρες. Αλλά κάτι άλλο είναι αυτό που με κάνει να περνώ σε άλλη διάσταση από την απλή τρέλα. Το συνειδητοποίησα όταν μου έδειξε μία φίλη, μοναδική φίλη τρελή και ευαίσθητη ψυχή, μία εικόνα. Τι έδειχνε αυτή η εικόνα; Μία πανέμορφη γόβα! Κάθε γυναίκα έχει μανία με τις ωραίες γόβες.

Προσωπικά να πω ότι ήταν αυτό που έλειπε από την φαντασίωση μου, η οποία δεν πιάνεται! Μία σέξυ γυναίκα με γόβες σαν και αυτές. Η Καύλα! Δεν έχω λόγια. Χαζεύω διάφορες γόβες. Είναι ωραίο κομμάτι της ζωής μιας γυναίκας. Το τέλειο δώρο. Αφήστε τα χρυσά και τις αλυσίδες. Καλά είναι και αυτά λόγω αξίας χρηματικής, αλλά η ουσία βρίσκεται αλλού, στα πιο απλά, σύμφωνα πάντα με τη δική μου άποψη που μπορεί να είναι και διεστραμμένη μην σας πάρω και στον λαιμό μου, δεν το θέλω!

Ας αφεθώ...στις γόβες λοιπόν και ας μην πω περισσότερα δεν το επιθυμώ. Το κείμενο αφιερωμένο στην φίλη μου την όμορφη Ελβίρα! Γλυκιά ψυχή τεράστια δύναμη.