Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Επέτειος...

(Τοποθέτησα την σωστή εκδοχή της σημαίας καθώς χτες γράφοντας αυτό το άρθρο ανακάλυψα εκπληκτικά σημεία G ήμουν και μεθυσμένος οπότε δεν άργησε το κακό να γίνει και κατά λάθος μπήκε με τον σταυρό η σημαία, συγνώμη στην εθνική σας υπερηφάνεια...)

Πρόβατα ξυπνάτε η σειρά σας έρχεται. Γιορτάζουμε σήμερα οι Έλληνες. Είναι μέρα εθνικής εορτής. Το μεγάλο ΌΧΙ. Θα σας εξομολογηθώ όμως κάτι. Δεν έβγαλα σημαία στο μπαλκόνι μου σε αντίθεση με τη γειτονιά μου που άπαντες σχεδόν έχουν τις σημαίες τους να κυματίζουν αφήνοντας τον βαρδάρη και τη βροχή να τις δέρνουν ανελέητα. Δεν θέλω να προσβάλω όμως την εθνική γιορτή. Έπρεπε να σκεφτώ κάτι να βγάλω στο μπαλκόνι για να την τιμήσω, τελικά κρέμασα δύο άπλυτα πολυφορεμένα εσώρουχα, συγκεκριμένα «μποξεράκια» που μοιάζουν με την ελληνική σημαία με το σύμβολο του Σταυρού να χαρακτηρίζει το εμπρός μέρος τους, όλα κανονικά δηλαδή πρόκειται για εσώρουχα-σημαίες (τα στριγκάκια τα είχα βάλει δυστυχώς όλα για πλύσιμο) προσφέροντας τη γλυκιά τους γεύση στους αέρηδες ώστε να με θυμηθεί και μένα ο Θεός, έτσι θα με θυμηθεί, είναι η τελευταία μου ελπίδα αγαπητοί φίλοι ο παραπάνω τρόπος. Δράμα προσωπικό αλλά θα το αναπτύξω σε άλλο ποστ.

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που κατανοώ απόλυτα το τι πρόσφεραν οι Έλληνες στον πλανήτη. Στον δικό μας πλανήτη καθότι κυβερνήσαμε και πατήσαμε ακόμα και τους δεινόσαυρους ιππεύοντας τους στα πανάρχαια χρόνια. Γη ο πλανήτης των Ελλήνων λέει γνωστό βιβλίο του Προφήτη μας Λιακούρα και πόσο δίκιο έχει. Φυσικά, δεν βρισκόμαστε και στην καλύτερη φάση φαίνεται πως οι Σιωνιστές αυτοί τη στιγμή μας ποδοπατούν. Αυτό είναι κάτι το φυσιολογικό αν σκεφτεί κανείς ότι πλησιάζει το 2012 που θα βγούν στην επιφάνειας της γης οι υποχθόνιοι λαοί Νεφελίμ, βριλ και διάφορα περίεργα όντα.

Μην μπερδεύεστε οι Ελλοχίμ είναι του Θεούλη οπότε αυτοί είναι φίλοι μας, των Ελλήνων δηλαδή. Όπως μας πληροφορεί ο ΕΛ εκπρόσωπος σε λίγο καιρό θα μας βάλει ο Θεός, που και αυτός είναι Έλληνας να εκτελέσουμε το σχέδιο του. Κάνει σχέδια και ο Θεός μη νομίζετε! Αέρα Ωρε Έλληνες δυνατά και ελληνικά!! Πήραν τα μυαλά μας αέρα μου φαίνεται και δεν ασχολούμαστε με τα πραγματικά μας προβλήματα που δεν είναι άλλα από το να κυριαρχήσουμε πάλι στη Γη και να εκτοπίσουμε τους υποχθόνιους και τον αντίχριστο.

Να, ακόμα και η προφητεία για τα τσιπ και το 666 γίνεται πραγματικότητα με τις νέες ταυτότητες που ετοιμάζουν εκεί στην ΕΕ και το επιτελείο των μασόνων που την ελέγχουν. Ότι και να κάνετε τζάμπα το κάνετε. Παρατήστε τα όλα δεν αξίζει τίποτα, έρχεται το τέλος. Ένα τέλος πολύ οδυνηρό, έτσι είναι η ζωή ένας πόνος! Θα εξαφανίσουν τον πληθυσμό της γης στο 1/3 αυτού και τους υπόλοιπους που θα απομείνουν χαραγμένοι με το τσιπ του 666 θα είναι οι δούλοι των Νεφελίμ και του Αντίχριστου ενώ μερικοί γλυκοαίματοι θα αποτελούν ενίοτε και τροφή τους, οι τυχεροί της υπόθεσης δηλαδή!

Λυπάμαι εσάς τα βόδια που προσπαθείτε μάταια να προσφέρεται αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια στην οικογένεια σας και στα παιδιά σας ενώ σε λίγο καιρό θα χρειαστεί να πάρουμε ξανά την Πόλη πράγμα που σημαίνει πως θα κληθείτε να στρατευθείτε επειγόντως και να δώσετε και τη ζωή σας για την ΠΑΤΡΙΔΑ των Ελλήνων, τη Γη. Μην ανησυχείτε όμως ο Θεός σας έχει ήδη κλείσει περίοπτη θέση εις τον παράδεισο οπότε μικρό το κακό.

Οι στρατιώτες, οι στρατιωτικές μηχανές των ισχυρών κρατών γενικά είναι πράγματα που με εξιτάρουν όπως και τον Λιακούρα. Συνέχεια διαβάζω για Όπλα, βόμβες, τανκς, άρματα μάχης, πολεμικά αεροσκάφη. Αφού να φανταστείτε Μικρός έπαιζα στρατιωτάκια μαζί με τον Πούτιν, αργότερα όμως ο Λιακούρας με κατηγόρησε για απείθαρχο και ο Πούτιν από τότε έβαλε αυτόν στην θέση μου. Τώρα παίζει αυτός στρατιωτάκια όπως το έχει πει και σε μία εκπομπή του… Τέλος πάντων κακίες δεν κρατάω.

Η ουσία είναι ότι θα γίνω λαμπρός στρατιώτης και γιατί όχι μπορεί να με κάνουν κάποτε και Άγιο, ειδικά δε εις περίπτωση που πω και 2-3 λόγια για τον ασκητισμό, τη μοναχική ζωή και την απόλυτη εγκράτεια δίνοντας λύσεις για το πώς πρέπει να αποφεύγονται οι σαρκικές απολαύσεις! Τότε θα είμαι και σοφός για τους πολλούς και Άγιος! Διπλό κέρδος…

Τέλος, Εύχομαι στον πόλεμο ο Θεός να σας έχει καλά να πυροβολείτε σημαδεύοντας με ακρίβεια μοιρογνωμονίου τον εχθρό που στο κάτω και κάτω θα είναι ένας Νεφελίμ, αντίχριστος, σατανισμένος, άθεος, αριστερός, αναρχικός, και αντιπατριώτης. Δεν τους θέλουμε αυτούς στη Γη της επαγγελίας…
(Ο Άγιος Δημοσθένης Λ ο πανούργος εθνικιστής και τουρκοφάγος)