Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Νέο ΕΛ-Πακέτο!!

Στόχος του παρόντος μπλογκ είναι πάνω απ όλα η πλήρης ενημέρωση του αναγνώστη και η αποκάλυψη των μυστηρίων του πλανήτη και ολάκαιρης της ζωής. Έτσι δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στο Νέο πακέτο του Ελ-Λιάκο το οποίο αποτελείται από τα βιβλία που περίμενε όλη η Ελλάδα «Γιατί και πως ζουν ανάμεσα μας» 4-5-6. Ο κόσμος τελικά αποκαλύπτεται από έναν Έλληνα πράγμα που κάνει την Ελλάδα ακόμα πιο μισητή προς τους κοσμοκράτορες και τις σατανικές δυνάμεις-οι οποίες είναι πολυπληθείς και αέναες όπως το σύμπαν, γι αυτό και οι ξένοι πιέζουν τον Γιωργάκη για περικοπές μισθών και όλα τα σχετικά εφόσον ξέρουν ότι αν ο Έλληνας δεν μπορεί να αγοράσει τα αναγκαία είδη επιβίωσης, δεν θα ενημερωθεί ποτέ για το σχέδιο του Θεούλη και θα εξοντωθεί.

Ας αρχίσουμε να προβάλλουμε κάποια από τα στοιχεία του βιβλίου, τα οποία δεν αμφισβητούνται από κανέναν, έτσι όπως αυτά βγαίνουν από το διαφημιστικό βίντεο του συγγραφέως, τηλεοπτικά αλλά και στο ιντερνετ(βλέπετε, ο διάολος έχει πολλά ποδάρια κατά συνέπεια τα βάζει παντού μόνο που ο ΕΛ τον προλαβαίνει σε ότι αυτός αγγίξει).
Από μικρό παιδί , οφείλω να σας πω, με βασάνιζε μία εγγενής απορία για τον κόσμο. Μπορεί να έπαιζα με τα αυτοκινητάκια ή ποδόσφαιρο συνεχώς, μπορεί να βαριόμουν το διάβασμα αλλά ήθελα πολύ να μάθω για το που βασίζονται ώστε να μας νικήσουν μελλοντικά αυτοί που ζουν ανάμεσα μας(για κακή τους τύχη).

Το βίντεο του "Λιάκο" μας δίνει την απάντηση: Δεν κοιμούνται, δεν πεινάνε, δεν διψάνε, δεν νυστάζουν(αφού δεν κοιμούνται πώς να νυστάξουν!), δεν παζαρεύουν, και δεν μετανιώνουν . Επίσης ξέρουν να μετράνε όπως δείχνει το βίντεο από το 4-5-6, σατανικό αλλά ναι γνωρίζουν τους τόμους των βιβλίων του Λιάκο μόνο!! Βέβαια σε όλα αυτά δεν υπάρχουν μόνο αρνητικά χαρακτηριστικά. Το ότι δεν διψάνε, ή δεν πεινάνε επί παραδείγματι αποδεικνύεται οικονομικό γι αυτούς ενώ πλήττουν τις πολυεθνικές και τα φαστφουνταδικα του κάτω κόσμου ανεπανόρθωτα. Επίσης, το ότι δεν διψούν τους κάνει υπεράνω πάσης υποψίας όντα και δεν γίνεται πχ να τους κατηγορήσουμε ότι διψούν για εξουσία εν αντιθέσει με εμάς τους κανονικούς ανθρώπους!

Τι θα πρέπει να περιμένετε από το βιβλίο, δηλ σε ποια ερωτήματα θα απαντήσει ο συγγραφέας θα σας το πω αμέσως τώρα.

Το πρώτο είναι: Ποιοι ανήκουν στη φωτεινή αδελφότητα και πως μπορούν να το καταλάβουν;

Δεύτερον: Πως θα αναγνωρίσουν τον πολέμαρχο του Θεούλη;

Τρίτον και καίριο: Τι θα γίνει στην πεδιάδα του Κιλκίς;

Τέταρτον: Ποια είναι η αδελφότητα της αλήθειας;

Πέμπτον: Ποιος ήταν ο ΣΑΚΑΝΟΕ ΝΟ ΤΑΜΟΥΡΑΜΑΡΟ;

Έκτον: Ποιος ήταν ο ΑΤΕΡΟΥΙ;

Άλλα σημαντικά ερωτήματα που απαντώνται: Γιατί ιδρύθηκε η λευκή αδελφότητα; Και ποιος είναι ο κόσμος των ονείρων;

Φυσικά περιλαμβάνει και άλλα ερωτήματα αλλά δεν γίνεται να τα αναφέρω όλα.
Στο πρώτο ερώτημα, φυσικά δεν γίνεται να αναφέρω ποιοι ανήκουν στην αδελφότητα διότι θα εξαφανιστώ από προσώπου γης αλλά μπορώ να σας πω ότι καλό είναι να αγοράσετε το πακέτο διότι έτσι θα καταλάβετε εάν ανήκετε ή όχι σ αυτήν την αδελφότητα.

Στο δεύτερο ερώτημα , συνοπτική εξήγηση δίνω βεβαίως, αναλυτικά στο πακέτο, τον πολέμαρχο του Θεού θα τον καταλάβουν μόλις διαβάσουν το βιβλίο του Ελ-προφήτη, πράγμα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο στρατόπεδο του Θεού καθώς το παρακάνει με τις αποκαλύψεις στο τέλος θα του πάρει και την θέση!

Το τρίτο θεωρώ ότι είναι τεράστιο μυστικό που μόνο με την ανάγνωση θα το μάθουμε, πάντως μπορώ να υποθέσω ότι από εκεί θα ξεκινήσει πόλεμος, τι άλλος θα μπορούσε να ήταν μεταξύ του διαόλου, και του Θεούλη;

Στο ποια είναι η αδελφότητα της αλήθειας δεν το απαντάει απλά εξαιρεί απ αυτήν τον εαυτό του!

Το 5ον και το 6ον ερώτημα μάλλον ενδιαφέρει τις αναγνώστριες καθώς αν δείτε το βίντεο(εδώ) θα προσέξετε ότι είναι κάτι στρατιώτες με πράσινα μεγάλα μάτια, ιδιαιτέρως δυνατοί (είπαμε ο διάολος έχει ποδάρια).

Ο κόσμος των ονείρων είναι η προσωπική «έμπνευση» του συγγραφέως, με αυτό το συμπέρασμα θα κλείσετε την τελευταία σελίδα του βιβλίου.

Προς ενημέρωση όσων τυγχάνουν να είναι «ανεπιστήμητοι» :
Όπως γράφει σε ένα παλαιότερο βιβλίο περί αυτών των θεμάτων οι Νεφελίμ ζουν μέσα στην κούφια γη και όλη τους η ζωή είναι μία αναμονή για την μεγάλη έξοδο τους προς τον δικό μας κόσμο! Καλλιεργούν το έδαφος(τα πετρώματα κυρίως) έχουν αναπτυγμένη βιομηχανία(το κέντρο του εσωτερικού της γης) και ζουν και αυτοί σε οργανωμένες κοινωνίες. Όπως μας λέει ο προφήτης, εμάς τους ανθρώπους επειδή έχουμε άγνοια των πραγματικών δεδομένων του πλανήτη μας αποκαλούν οι Νεφελιμ «γκόιμ», εκτρεφόμενα ζώα. Αυτά!

Η απορία είναι βέβαια το πως γίνεται εμείς οι άνθρωποι σαν εκτρεφόμενα ζώα να ζούμε πάνω από τη γη να βλέπουμε τον ουρανό, τον ήλιο και τα άστρα και οι άλλοι να μένουν υπόγεια μέσα στο σκοτάδι των σπηλαίων και την υγρασία σαν τις νυχτερίδες και να περιμένουν τόσα χρόνια την έξοδο τους;