Όροι και άδεια χρήσης

Οι όροι χρήσης αυτού του ιστολογίου είναι απλοί και κατανοητοί . Γι αυτό θα πρέπει τουλάχιστον να τηρούνται για να μπορεί ο οποιοσδήποτε να ενημερώνεται από το παρόν ιστολόγιο και να σχολιάζει στα άρθρα.Φυσικά, κάθε σώφρων άνθρωπος δεν χρειάζεται να ανατρέξει να διαβάσει τους όρους χρήσης μου, τους τηρεί και χωρίς καν να περάσει από εδώ. Όμως δυστυχώς δεν είναι όλοι σώφρονες γι αυτό και:

Διευκρινίζω ότι όσοι ενοχλούνται ή νομίζουν ότι προσβάλλονται και κατά συνέπεια θίγεται το θρησκευτικό τους αίσθημα ή εθνική συνείδηση ή κάτι άλλο τέλος πάντων εις περίπτωση που διαβάσουν μία άποψη μου που αντίκειται με τα ιδεολογικά πιστεύω του καθενός να μην μπουν στον κόπο καν να ασχοληθούν με τον χώρο μου.

Μπορείτε άνετα να εξισώνεστε με τον καιρό,χωρίς προσευχή και τελετουργικά. Απλά με διάθεση. Επιτρέπονται οι ηλίθιες συμπεριφορές και τα σχόλια εριστικού περιεχομένου, όχι όμως χυδαία υβριστικού, μην το εξευτελίσουμε. Είμαι ανοιχτός στη διαφωνία κλειστός στον φανατισμό του Θεού.

Τέλος θα πρέπει να έχετε υπ όψιν σας ότι τα κείμενα είναι κατοχυρωμένα με πνευματικά δικαιώματα(copyright) που σημαίνει ότι κάθε αντιγραφή θα πρέπει να συνοδεύεται με την αναφορά της πηγής δηλαδή του πρωτοτύπου.