Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Διάφορες τρελές πονηρές σκέψεις!

Ξεκινώντας να γράψω αυτό το ποστ οφείλω να σας πω ότι δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Διάφορες σκέψεις μου περνούν από το μυαλό μου και θέλουν επίμονα να δημοσιευτούν στο μπλογκ, με έχουν σκάσει είναι η αλήθεια και αναγκαστικά τις δημοσιεύω για να ησυχάσω. Και δεν έχω και όρεξη, αλλά τέλος πάντων θα το κάνω. Προφανώς,  όσοι έχετε την υπομονή να διαβάσετε και τη συνέχεια σίγουρα θα πρέπει να σας θαυμάζουν πολλοί άνθρωποι ή απλά θα είστε φίλοι μου γι αυτό και το ενδιαφέρον!

Ας αρχίσω φίλοι μου καλοί με μία τραγική είδηση που μ άφησε άναυδο αρχικά και έπειτα προκάλεσε πόνο και δάκρυα στα μάτια μου τα καημένα και τα όμορφα. Με λυγμούς σας ενημερώνω ότι πουλιέται…. η Τρίτη παλαιότερη ορθόδοξη εκκλησία στον κόσμο! Αυτό το απαράδεκτο γεγονός συμβαίνει στην Τουρκία, χωρίς να έχει προκαλέσει σάλο στα σάλια μας. Απαιτώ να πάρει θέση ο προσωπικός μου φίλος(καλά μην πάει στο πονηρό το μυαλουδάκι σας) ο πρωθυπουργός για το θέμα. Δεν είναι δυνατόν να πουλιέται το σπίτι του Θεού, δεν θα έχει που να ζήσει ως αριστοκρατικός και παλαιομοδίτης που είναι σε ένα τέτοιο κλασικό ερείπιο!(εδώ)

Αχ, τίποτα δεν πάει καλά τον τελευταίο καιρό για την χώρα μας. Το μνημόνιο, η Χούντα του Πασοκ, και γενικά η Κοινοβουλευτική χούντα τα έχει βάλει με τον λαό, δεν τα έχει βάλει, απλά κάνει σεξ με τον λαό ο οποίος δείχνει να το διασκεδάζει μόνο όμως την ώρα που συμβαίνει όταν τελειώνουν διαμαρτύρεται για την κακή του κατάσταση που έχει περιέλθει. Κρεβατομουρμούρα με λίγα λόγια λαού προς την εξουσία.

Μόνο η εξουσία θέλει τον λαό. Ούτε και ο καιρός! Τι είναι αυτό το χάλι, άνοιξη έχουμε έξω ,μας κατάλαβε και η ατμόσφαιρά και μας δίνει χέρι βοηθείας να μην καίμε πετρέλαιο ο εμποδισμός πάνω από την χώρα μας καλά κρατεί ο χειμώνας αργεί να έρθει επομένως και το πληρώνουν αυτό και όσοι είναι γύρω μας δηλαδή οι εχθροί μας όπως θα έλεγε και ένας σωστός εθνικιστής. Ναι, ο καιρός συμφώνησε με το ΔΝΤ να στείλει τον χειμώνα μετά τις 4 Δεκεμβρίου σταδιακά από τότε θα κυριαρχήσει η μεσημβρινή κυκλοφορία και έτσι η ροή των ανέμων θα μας στέλνει διάφορα κακοπροαίρετα συστήματα ατμοσφαιρικά πάντα.

Μη φοβάστε όμως. Τελικά οι ηλεκτρονικές ταυτότητες που ετοιμάζουν στις σατανιστικές στοές των Βρυξελλών δεν είναι το χάραγμα 666 σύμφωνα με έγκριτες πληροφορίες. Το χάραγμα θα έχει άλλα χαρακτηριστικά. Οπότε μην ανησυχείτε, δεν έρχεται η 2α παρουσία σύντομα, δεν θα δούμε δηλαδή την φάτσα του θεού σύντομα, οπότε οι προφήτες θα έχουν ακόμα δουλειά και ψωμάκι να φάνε. Οι καημένοι και αυτοί…

Ας γράψω και για εμένα λίγα πράγματα γιατί τα έχω πάρει άγρια. Ποτέ δεν ήμουν καλά το ομολογώ. Τώρα τελευταία καταρρέω εγκεφαλικά έχω κάψει και τα δύο εγκεφαλικά ημισφαίρια. Τι να πω δεν ξέρω τι θέλω. Είμαι χαμένος σε μία ατέλειωτη ανία. Αλλά το ξέρω καύλα είναι μόνο μία. Η ελβίρα για παράδειγμα μου ζήτησε να της γράψω ποίημα, καθώς γράφω διάφορα ποιηματάκια όταν είναι μικρός κανείς όλο μαλακίες κάνει που λένε, και έτσι γράφω και εγώ τα δικά μου. Που να ξέρει το δύσμοιρο πλάσμα πλην όμως όμορφο ότι τα ποιηματάκια μου είναι περίπλοκα λόγω διαφόρων ερωτικών καταστάσεων που λαμβάνουν χώρα μέσα μου και έξω μου. Σχεδόν την ίδια μέρα και η φίλη μου η Εύα, μου ζήτησε… το ίδιο ακριβώς «θέλω ποίημα για μένα». Θα κάνω το μυαλό μου κομμάτια και θα τις γράψω, είναι αδυναμίες μου. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς θα με τιμωρήσει ο Θεός.

Εντάξει και να μην τις γράψω πάλι θα με θαυμάζουν. Ως γνωστόν είμαι τύπος που προκαλεί θαυμασμό το χω πάρει απόφαση πλέον και το πήρα και πάνω μου δυστυχώς αλλά δεν το κάνω θέμα εδώ τουλάχιστον.

Τι άλλα να γράψω; Να πω για τα παραμύθια που με γοητεύουν όσο τίποτε άλλο; Ναι, τα παραμύθια όπως και οι γυναίκες είναι πολύ γοητευτικά γι αυτό θα πω μία εκδοχή του γνωστού παραμυθιού της ζωής της «κοκκινοσκουφίτσας» όπως πραγματικά είναι και μας το κρύβουν επιμελώς τα φαντάσματα του κάτω κόσμου.

Η κοκκινοσκουφίτσα τον παίρνει άγρια και περνάει υπέροχα. Ο κακός ο λύκος μπορεί να πεινάει όμως δεν θέλει να τη φάει αλλά να την πάρει μάτι μιας και δεν μπορεί να συμμετέχει λόγω της φύσης του. Είναι ένας ηδονοβλεψίας αίσχιστου είδους και το απολαμβάνει! Γυρνά στα μέρη του και διαδίδει ότι είναι τρελός γαμιάς. Γίνεται ήρωας και θαυμάζεται από τους άντρες. Η κοκκινοσκουφίτσα τον μηνύει όμως το όνομα της έχει βγει ήδηηη στο δάσος.

Αυτά! Άλλο ένα σοβαρό και σπουδαίο άρθρο…:P