Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

...χαλαρά!


Όπως το γράφω και στην περιγραφή του ιστολογίου μου. Οι αγάπες μου είναι φρούτο ή μήλα διαβόλου! Είναι εξωφρενικό να το πιστεύεις αναγνώστη μου αλλά ναι, ισχυρίζονται πολλοί ότι αυτό συμβαίνει και ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την γνώση. Δεν έχω όρεξη η αλήθεια είναι να πω πολλά ή να γράψω για κάτι συγκεκριμένο, καταναλώνομαι αρκετά στην σκέψη μου σχολιάζοντας διάφορα άλλα ιστολόγια που είναι όντως σοβαρά και δεν έχω ενέργεια περισσευούμενη για δικό μου άρθρο.

Άλλωστε, κρατώ και στοιχεία στα χέρια μου. Τα λένε οι έρευνες επιφανών επιστημόνων να τα έλεγα μόνος μου να είχες δίκιο που θα με έπαιρνες στο ψιλό. Ο εγκέφαλος μας καταναλώνει το 20% της συνολικής ενέργειας που χρειάζεται ένας άνθρωπος. Αρκετά λογικό, και μάλιστα αν είσαι έξυπνος τόσο πιο πολύ καταναλώνεις ή αν σκέφτεσαι πολύ που είναι σχεδόν πάντα το ίδιο με το πρώτο, έχεις τεράστιο πρόβλημα με τα κιλά σου καθώς είσαι καλαμάκι του καφέ. Είναι προσωπικό το δράμα που εκτυλίσσεται μπροστά σας αγαπητοί μου. Σκέψεις σκέψεις σκέψεις και μείον 56 κιλά! Αναλογία εγκληματικά ωραία σύμφωνα με τις στατιστικές όμορφων παρουσιών.

Μετριάζοντας τώρα τις εντυπώσεις θα πω πως ήθελα να παρακολουθήσω λίγη τηλεόραση μπας και σταματήσω να σκέφτομαι και πάρω κανα κιλό. Ράδιο αρβύλα. Αυτή η ωραία νεανική εκπομπή. Που ξεκίνησε να σχολιάζει και να καυτηριάζει κάποια από τα πολιτικά ζητήματα και τώρα λόγω νεανικού κοινού σχολιάζει την Έλενα Πούτση. Τι κάνει η νεολαία ε; Όλο στο σεξ και στο πήδημα έχει το μυαλό της και μαζί παρασέρνει και την agp οπότε ο καημένος ο Κανάκης πρέπει να γίνει ο εαυτός του αποκοιμίζοντας τους τηλεθεατές του. Όχι όπως πριν που έπρεπε λόγω «σάτιρας» να το παίζει αριστερός και καλά υπερασπιστής των δικαιωμάτων του πολίτη.

Τέλος πάντων, δεν θα το αναλύσω, η ουσία είναι ότι έχασα τον χρόνο μου και πετάω στα σύννεφα διά του εωσφόρου μου. Ο καθένας έχει έναν διάβολο μέσα του. Ξέρω τι λέω. Το έφαγε το μήλον ο Αδάμ, ήθελε να γαμήσει και το ξερε αυτό ο πονηρός. Συμπέρασμα: Ο διάβολος είναι πιο έξυπνος από τον Θεό, άρα και πιο αδύνατος, συμπληρώνω χωρίς να έχει σημασία τόση.

Όλος ο κόσμος να ωρύεται . Φόροι, φόροι, και ξανά φόροι. Αφόρητοι έχουν γίνει οι κυβερνητικοί. Υπάρχει όμως η λύση να μην βάλουν φόρους άλλους. Η ιστορία το λέει που διδάσκει. Το 1678 εις την Αγγλίαν, τότε που τρώγαν βαλανίδια, ο κόμης του κόβεντρυ είχε εξουθενώσει τους πολίτες με την αυστηρή φορολογία. Ε, αφού τον εκλιπαρούσε καθημερινώς μία γυναίκα, τον κούρασε τόσο πολύ που την είπε αστειευόμενος ότι αν βγει γυμνή στους δρόμους, θα μειώσει τους φόρους ! Έτσι και έγινε! Διατάχτηκε να κλειστούν όλοι στα σπίτια(αυτό δεν το κατάλαβα και πολύ είναι άδικη εντολή για τους πολλούς για ακόμη μία φορά, έλεος!) και η όμορφη γυνή με άλογο περιφέρθηκε γυμνή και έκανε το κόμη να τηρήσει την υπόσχεση του. Η γυναίκα φυσικά έγινε θρύλος, δεν το συζητάω! Ποιος τον χέζει τον Κόμη!(Ιδού η απόδειξη)

Ε, κάτι τέτοιο χρειάζεται και σήμερα, τότε η χούντα του ΠΑΣΟΚ θα σταματήσει τα νέα μέτρα συν του ότι θα δουν το θέαμα και οι Ευρωπαίοι επίτροποι και θα καυλώσουν τόσο που δεν θα θέλουν πια να μας πετσοκόβουν τους μισθούς όταν έχουμε και άλλες υπηρεσίες να προσφέρουμε ως χώρα.

Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε! Έβγαλαν οι σερβιέτες φτερά και το μουνί έγινε άπιαστο όνειρο, λέει ο Τζιμάκος. Αυτό δεν είναι τίποτα! Οι μισογύνηδες χτύπησαν ξανά! Συσκευή που θα μπορείς να μένεις έγκυος μόνη σου αγαπητή αναγνώστρια ερευνάται από διεστραμμένους και σεξοφοβικούς επιστήμονες εις την Αγγλίαν! Την έχουν βγάλει ήδη λέει και είναι αποτελεσματική για τα δεδομένα της. Εδώ δεν έχουν βάλει απλώς φτερά αλλά κάτι σαν ουρά που μετατρέπει τα ωάρια σε παιδιά! Αίσχος!!!(Εδώ η αγνή συσκευήν)

Μα, το σπέρμα έχει θρεπτικές ικανότητες έχει αμινοξέα, έχει φρουκτόζη, ψευδάργυρο και τείνει προς το γλυκό σε γεύση, απ ότι ξέρω, απ ότι μου λένε δηλαδή –μην παρεξηγηθώ κιόλας-χωρίς να σας πέφτει και λόγος όμως. Για ποιο λόγο θέλουν να στερήσουν τη γλύκα του;

Όπως με ενημερώνει η έρευνα(το νούμερο 5), θα το διαβάσετε, για μερικές γυναίκες η στάση του σκύλου προσδίδει μεγαλύτερο ερεθισμό του σημείου G. Κοινώς, όσες ανήκετε σ αυτήν την κατηγορία αποκαλείστε από εμάς τους αρσενικούς «σκύλες»! Από εκεί βγήκε δεν είναι ρατσιστικό, όχι!Επιστημονικά τεκμηριωμένο!

Το 52% των γυναικών προσποιούνται οργασμό! Είναι αυτό που λέμε ο «ρόλος της γυναίκας»! Ενώ οι γυναίκες κάνουν πιο εύκολα οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο! Κάτι τέτοια ακούν κάποιοι διεστραμμένοι και βγάζουν συσκευές που γαμάνε και τεκνοποιούν!

Σαν να έγραψα πολλά και μάλιστα μαζεμένες αηδίες! Κατά συνέπεια με έχει πιάσει φοβερός Πονοκέφαλος! Ενδορφίνες φυσικά παυσίπονα που παράγονται στο σεξ. Θα πάρω μερικά να μου περάσει γι αυτό σταματώ εδώ. ;) (Περί σέξ)