Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Ημερολόγιο Ιουνίου.

Πως τα φέρνει έτσι η ζωγραφιά του κύκλου της ζωής. Εδώ και μέρες ήθελα να γράψω άρθρο για την αντιπροσωπευτική δημοπρασία και γενικότερα για το διεθνοποιημένο σύστημα της αγοράς που κυβερνά ζωές σε αριθμούς τραπεζικούς.

Λύση ψάχνουν όλοι και οι προοδευτικοί «αριστεροί» εκ παραδόσεως σε πολλά σημεία παραδόξως συμφωνούν ακριβώς με το σύστημα της αγοράς , το παρατηρώ και στο μαλακισμένο το Facebook, όπου η αηδία της κάθε συζήτησης οδηγεί συμπληρωματικά σε κάθε τύπο θεσμικού πλαισίου που κυριαρχεί στην προπαγανδισμένη διεθνή κοινότητα(και όχι μόνο ελληνική).

«Το εξωτερικό μην το πιάνεις» Λόγια σοφών ανθρώπων σε συζητήσεις στο νετ.  Το εξωτερικό δεν πιάνεται είναι εξωγήινο όπως ο Άρης! Δεν λειτουργούν εκεί σύμφωνα με τους νόμους που καθορίζει η αγορά, νόμοι που δεν περνούν από κανέναν λαό ούτε καν την συγκατάθεση της υποτυπώδους δημοκρατίας δεν έχουν, κι όμως εκεί είναι αλλιώς, είναι εξωτερικό. Σου λέει. Σαν τα αρχίδια μου τα δυό. Κανείς δεν ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα δεν είναι ιδιότροπη περίπτωσιν. Όμως….. ας μην το συνεχίσω. Στο επόμενο.

Σήμερα θέλω να έχει το μπλογκ ρόλο ημερολογίου και όχι τον ρόλο που είχε πριν. Καθαρά ημερολογιακό. Γιατί όλοι στην ζωή έχουμε το ημερολόγιο το άγραφο κυρίως, και λίγο και από αυτά που γράφουμε. Γράφω επιτέλους, από θέση ισχύος. Ήρθε μία στιγμή που είμαι δυνατός επιτέλους, τον μίζερο κοιμισμένο κόσμο τον κατέστρεψα. Μια ζωή τα ίδια λόγια να 
μου λένε, έχω βαρεθεί τον κόσμο και όλα μου φταίνε. Λέει εύστοχα το γνωστό τραγούδι.