Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Μας κυβερνούν.....οι άλλοι!

Διάβασα με ενδιαφέρον και προσοχή ένα άρθρο του γνωστού Τηλε -βιβλιοπώλη ΕΛ, στην ιστοσελίδα του(εντάξει, του διαβόλου (666)είναι η τεχνολογία αλλά και οι «πιστοί» πρέπει να βγάλουν χρήμα για να τον αντιμετωπίσουν).

Ο τίτλος του άρθρου είναι «Πολυεπίπεδο παιχνίδι» όπου προσπαθεί συνοπτικά να μας εξηγήσει πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας(και όχι μόνο).

Γράφει επί παραδείγματι:

«Τα συμφέροντα των πραγματικών κοσμοκρατόρων, όπως αυτά εκφράζονται από τα τσιράκια τους, πιέζουν τους πολιτικούς που σαν χέλια προσπαθούν να ξεγλυστρίσουν από τις ασφυκτικές πολιτικές δαγκάνες των κοσμοεξουσιαστών.»

Όπως εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε –εμείς οι έξυπνοι εννοώ όχι εσείς που τρώτε κουτόχορτο- πίσω από όλα τα συμβαίνοντα της πολιτικής στον κόσμο υπάρχουν «άλλοι»(όπως στο “lost”) οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα και καθορίζουν την οικονομική και κοινωνική πολιτική της κάθε χώρας ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα!

Φυσικά «Ψευδοκουλτουριάρηδες», υπονοώ ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό τη δυσμένεια των κοσμοκρατόρων διότι τους απειλεί η γνήσια «Ελληνορθοδοξία» και ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός που διακρίνεται παγκοσμίως για τους φιλοσόφους του που τόλμησαν να ξεσκεπάσουν τους Νεφελίμ (όσοι δεν το ξέρετε ανατρέξτε σε κάθε-έγκυρη- εγκυκλοπαίδεια και θα το βρείτε, πχ για τον Θάνατο του Σωκράτη !).

Δεν έχει νόημα να κατακρίνουμε τους πολιτικούς διότι πολύ απλά δεν φταίνε!! Πρέπει να ξεσκεπάσουμε τους πραγματικούς κοσμοκράτορες(Νεφελιμ, λευκή αδελφότητα, ιλουμινάτι, αντίχριστος κ.α.- υπό εξέλιξη βρίσκεται η εν λόγω λίστα καθότι σιγά -σιγά αποκαλύπτονται τα μυστικά τους).
Πως θα γίνει αυτό;; Με την πίστη στον Θεό της Ορθοδοξίας και τις προφητείες του Αγ. Όρους! Όσοι θέλετε να το ψάξετε βαθύτερα το θέμα θα πρέπει να διαβάσετε απόκρυφα Ευαγγέλια, μυστικά κείμενα, απόρρητα έγγραφα και τα συναφή.

Παραθέτω τα εκπληκτικά λόγια του ΕΛ:

«Στην Ελλάδα μας αυτή τη στιγμή, κακά τα ψέματα, μόνο ένας χαρισματικός πολιτικός αρχηγός υπάρχει, που ελέγχει απόλυτα το κόμμα του. Ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης. Άν ο πανέξυπνος αλλά και κατά περίσταση πράγματι σοφός Γιώργος, θέλει να κυβερνήσει τη χώρα και όχι απλά να κερδίζει τις εντυπώσεις, θα πρέπει να ξέρει οτι θα μπει σε πολύ χοντρό "λούκι", που δεν το φανταζότανε όταν ξεκίνησε το μοναχικό του ταξίδι πριν από αρκετά χρόνια.»

Εδώ χαρακτηρίζεται από απόλυτη αντικειμενικότητα το κείμενο του συγγραφέως για τον σοφό πολιτικό αρχηγό! Και καταλήγει με το εξής:

«Πιστεύω, ότι παίζοντας χωρίς αντίπαλο, το γήπεδο είναι δικό του, το ίδιο και η εξέδρα, η διαιτησία όμως, ελέγχεται από αλλού.»

Η κακή «διαιτησία» ευθύνεται για τις ήττες των πραγματικών αντισυστημικών πολιτικών! Αλλά, αυτό δε θα διαρκέσει για πολύ καθώς η διαιτησία θα περάσει στον έλεγχο του Πούτιν (ξανθόν γένος) και η Ελλάδα θα υπερτερήσει και πάλι -και μάλιστα αρχής γενομένης από την απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης, ένα θέμα που καίει επί χρόνια τον Ελληνικό λαό και δεν τον επιτρέπει να προοδεύσει, σύμφωνα με το καλύτερο πρακτορείο ειδήσεων τις προφητείες της Ορθοδοξίας.

Στο τέλος πάντα η Ελλάδα νικάει όπως έκανε και πριν από χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη Άρη και στη Σελήνη(διαβάστε λεπτομερώς για τη νίκη των Ελλήνων επί του "Μαλτσέχ"). Τώρα, για εσάς που αμφιβάλλετε τελείως ΚΑΙ γι αυτό θα σας έλεγα να προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι δεν έγιναν όλα αυτά, Μπορείτε;;

πηγή:http://www.liako.gr/news/home/12827-greek-elections-karamanlis-papandreou.html