Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Ο τρόμος των ανάποδων υποσυνείδητων μηνυμάτων εις τα Blogs! (Προσωπικό βίωμα)

Είναι σκληρό να το ακούς(τρομακτικό θα έλεγα) αλλά όσοι ακούτε ροκ(και όχι μόνο) και τα διάφορα άλλα είδη αυτής της μουσικής είστε ενταγμένοι στην Θρησκεία του Σατανά. Ο λόγος γνωστός από τα κατηχητικά και τα σχολεία ότι το ροκ διαφθείρει την νεολαία κυρίως με τους σατανιστικούς ήχους που βγάζουν τα όργανα του σατανά. Πολλές φορές τα ίδια τα συγκροτήματα υποστηρίζουν ανοιχτά τον σατανά ενώ κάνουν θυσίες με αίμα σε κάθε συναυλία τους για να εξευμενίσουν τον άρχοντα του σκότους.

Όλα αυτά είναι γνωστά. Φυσικά για όσους δεν παρασύρονται από αυτά, ο διάολος μερίμνησε να κάνει ένα τέχνασμα για να πέσουν και οι πιο ισχυροί δούλοι του θεού στα δίχτυα του. Έτσι βγήκαν τα υποσυνείδητα μηνύματα που όταν γυρνάς τον δίσκο ανάποδα ακούς ύμνους εις το σατανά. Σε πολλά τραγούδια εμφανίστηκε το φαινόμενο αυτό και έκαναν μεγάλες επιτυχίες. Άρα πουλάει και πολύ ο διάολος, είναι ιδιαίτερα εμπορικός. Σε αντίθεση με τον σοφό Θεούλη που είναι ιδιαίτερα κουλτουριάρης. Γιατί τα λέω όλα αυτά;

Ένα νέο φαινόμενο φαίνεται ότι ήρθε να πλήξει τα αγνά μυαλά των ανθρώπων του Θεού. Δεν μας έφτανε το ρόκ ήρθαν και οι ανάποδοι κώδικες html στα blogs. Προσέξτε, είναι τα αντίστοιχα σατανικά μηνύματα που μπαίνουν μέσα σε κάθε μπλογκ του σατανά(όπως στους δίσκους της μουσικής) και υποσυνείδητα προσπαθούν να μπουν στα αθώα μυαλά των χριστιανών παρασέρνοντας τους στο σκότος το αιώνιο καθώς διαβάζουν το κείμενο του μολυσμένου ιστολογίου με το οποίο φαινομενικά διαφωνούν και εκνευρίζονται. Πριν μπει ο διάολος. Γιατί, μετά υμνούν τον χώρο αυτόν και τον διαφημίζουν!

Είναι γνωστό πως πολλά μπλογκς είναι πράκτορες των σιωνιστών και επομένως του διαόλου. Πολλά από αυτά το διακηρύττουν ανοιχτά άλλα είναι πιο ύπουλα και πάει λέγοντας. Θα αναφέρω μερικά διότι είναι ωραίο να μιλάς με στοιχεία. Το «Ανούσια πίστη» παραδείγματος χάρη είναι συντεταγμένο με το σατανά και καθώς ο διαχειριστής του είναι γνώστης των πραγμάτων εξαιτίας του επαγγέλματος του τα υποσυνείδητα μηνύματα εμφανίζονται και πολύ ύπουλα και κάνουν τους χριστιανούς να συμφωνούν περιέργως μαζί με τις αρρωστημένες ιδέες του φίλου μας. Άλλο είναι το «Ροΐδη εμμονές», γνωστό δεν χρειάζεται ανάλυση. Εξυβρίζει τους αγίους μητροπολίτες και τα διάφορα παιχνίδια των μοναχών με συνέπεια να ξεσκεπάζονται οι ιερές επιχειρήσεις, αίσχος και ντροπή. Επίσης, το «Διαγόρας ο Μήλιος» ακούστε όνομα για μπλογκ αντί να βάλει κάνα τίτλο από τους ψαλμούς της εκκλησίας μας. Τέλος πάντων, αν διαβάσετε και αυτό το μπλογκ σας προειδοποιώ ότι ο σατανάς θα σας πλησιάσει με μηνύματα την ώρα που θα πίνετε και θα γελάτε προφανώς με τα λεγόμενα διάφορων άθεων εις τον χώρο του. Το φαινόμενο αυτό λοιπόν αρχίζει να κυριαρχεί και δεν είναι πρωτοφανές. Απλά εξελίσσεται ο διάολος και από τη μουσική πέρασε και στο ιντερνετ.

Και βέβαια μετά από όλα αυτά, έρχομαι στην ουσία, το προηγούμενο εισαγωγή ήταν, ο διάολος ήρθε και μπήκε και στο δικό μου… ιστολόγιο ! Είναι τραγικό να το ομολογώ αλλά είναι μία προσωπική οδύνη που προσπαθώ να μοιραστώ μαζί σας. Το έμαθα τελείως τυχαία. Έρχονται οι στιγμές που για όλους υπάρχει μια στιγμή που ανατρέπει την ζωή μας για πάντα, μία στιγμή σημαδιακή που αλλάζει την ζωή σου, την κοσμοθεωρία σου ακόμα και το πώς βλέπεις τη γυναίκα(θα το εξηγήσω αυτό αργότερα).

Σας μιλάω ειλικρινά παιδιά! Κορόιδευα όσους είχαν περίεργα μεταφυσικά βιώματα. Γελούσα, τους δούλευα και τους κατέκρινα. Φαίνεται πως ο Θεός έδωσε σημασία σε αυτή την αμαρτία μου αν θέλετε, από όλο το σύμπαν εμένα βρήκε να ασχοληθεί πράγμα που αυτομάτως με κάνει ιδιαίτερο στην πλάση τούτη και δεν σας κρύβω ότι το πήρα πάνω μου και τώρα λόγω του Θεού δεν θα βελτιώνομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Οπότε, μία παρατήρηση που έκανα σε αυτή την περίεργη υπερφυσική δύναμη, είναι να προσέχει λίγο με την «παρεμβατικότητα» της. Μου στέρησε στη φάση αυτή να μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος χάρη στο ότι εμφανίστηκε-θα σας το περιγράψω αμέσως- σε εμένα, για να μου πει κατάμουτρα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ.

Καταραμένη ώρα ήταν εκείνη η στιγμή. Περπατούσα αμέριμνος στην οδό Αγίου Δημητρίου –γιατί πηγαίνω πάντα σε καλές περιοχές- και ξαφνικά χάνω επαφή με τον κόσμο τον πραγματικό και μπαίνω μέσα σε δωμάτιο με τεράστιο κρεβάτι. Υπέροχο με στολίδια, σεντόνια πανέμορφα και μικρές ωραίες κουρτίνες. Πάνω στο κρεβάτι διακρίνονταν κάποια γυναικεία εσώρουχα πολύ πρόστυχα. Στην αρχή χάρηκα, διότι μπορεί να ζούσα κάτι το πρωτοφανές και το εξωκοσμικό αλλά ως άνθρωπος και εγώ νόμιζα ότι… θα πηδήξω μία προφανώς θεά, δώρο εκ Θεού! Μέσα στην πλάνη ήμουν όμως!

Εμφανίζεται λοιπόν ένα ξανθό πανέμορφο παιδί(άντρας δηλαδή) που ακτινοβολούσε, gay μου φάνηκε αλλά και οι γκέι αναγκαίοι είναι, δεν τίθεται θέμα, και μου λέει «κύριε μου» εγώ μόλις άκουσα τη φωνή αιφνιδιάστηκα και αμέσως ανέβασα το παντελόνι μου και κουμπώθηκα καθώς αλλού είχα εκείνη των ώρα το μυαλό μου. Συνεχίζει λοιπόν και μου λέει «Με έχει στείλει ο Θεός για να σου πει ότι πρέπει να πάψεις να χλευάζεις την θρησκεία και να ασχοληθείς με αυτήν ως στρατιώτης καθώς ο σατανάς ήδη μπήκε στο μπλογκ σου».

Εγώ αμήχανος γέλασα, σκεφτόμουν μην γίνει καμιά δουλειά στο κρεβάτι μαζί του και δεν έδωσα σημασία τι με είπε ακριβώς. Ξαφνικά επανήλθα στον πραγματικό κόσμο και όλα ήταν όπως πριν. Όνειρο θα ήταν, σκέφτηκα. Καθώς όμως γράφω αυτές τις γραμμές διαπιστώνω περίεργους κώδικες με 666 να μου κατακλύζουν την οθόνη του pc μου. Λέτε; Ξανά σε εκείνο το δωμάτιο δεν θέλω να πάω, γλύτωσα την πρώτη φορά αλλά η δεύτερη θα είναι φαρμακερή. Συνεπώς, θα τηρήσω όσα μου είπε ο Άγγελος- Κυρίου και θα γίνω στρατιώτης του Θεού, ίσως και πολέμαρχος ξέρετε αυτόν που περιμένει ο Λιάκο.

Εγώ όφειλα να σας ενημερώσω. Πλέον θα καταπιαστώ με βίους Αγίων για να λυτρωθεί ο χώρος αυτός που με τόσο κόπο έφτιαξα. Θα ψέλνω , θα υμνώ τον Θεό και όλα μέλι γάλα. Θα φύγει ο διάολος δεν αντέχει πολύ μουρμούρα. Εξαιτίας της εμπειρίας αυτής άλλαξε και ο τρόπος με τον οποίο βλέπω την γυναίκα. Την βλέπω ως μισό άνθρωπο, ως δούλη του Θεού ως πλάσμα που δοξάζει τον θεό ή πρέπει να δοξάζει τον θεό και δεν περνά τίποτα το πονηρό από το μυαλό μου. Τίποτα. Μονάχα προσεύχομαι για αυτές και έτσι μου σηκώνεται η τρίχα! Το συμπέρασμα της ιστορίας αυτής είναι: Βρήκα τρόπο να μου σηκώνεται κάτι που δεν είναι πονηρό όταν φαντασιώνομαι γυναίκα και αυτό το χρωστάω στον Θεό….


(Διαβάστε το ποστ μία φορά ΠΡΙΝ μπει ο διάολος)

Η κεντρική ιστορία προέρχεται από διήγημα του Τζ. Πανούση*