Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Χωρίς θέμα...

Το ιστολόγιο μου. Σίγουρα από τα πιο παράξενα μέρη της εσωτερικής έκφρασης μου με συνοδεύει άλλοτε εντατικά άλλοτε με πίεση χρόνου, από τα τέλη του 2007. Ο κύριος στόχος της δημιουργίας ήταν οι προγνώσεις καιρού. Κανένα άλλο θέμα, δεν τέθηκε στην «προεκλογική ατζέντα» πριν της γέννηση του, παρά μόνον ο καιρός και η εξέλιξη του. Αρχικά, πιστό στο πρόγραμμα, ο καιρός ήταν έγνοια της στήλης. Μετά όμως ακολούθησε το χάος! Ξαφνικά, επήλθε ρήξη με τις αρχικές «δηλώσεις» του κόμματος( ΚΑ) και υποκείμενος σε πιέσεις διάφορων «ελίτ» άλλαξα στόχο, και έτσι έγινε ένα μπλογκ ποικίλης ύλης. Έτσι μπορώ να πω ότι έχω έναν χώρο που δείχνει κάποια χαρακτηριστικά της ζωής ή του χαρακτήρα μου..

Σίγουρα, ξανά διαβάζοντας τον πρόλογο που μόλις διαβάσες, φαίνεται ότι θα πω κάτι σοβαρό-τρόπος του λέγειν-. Αλλά, παραδόξως, όχι! Χωρίς να θέλω να με υποτιμήσω βέβαια, μην παρεξηγηθείς, προς θεού! Απλά, γνωρίζω ότι η επικαιρότητα τρέχει και πρέπει να είμαστε σοβαροί.

Κρίση! Όπου κι αν βρεθείς, όπου κι αν σταθείς, την λέξη αυτή θα την ακούσεις σίγουρα πλέον. Βέβαια, μακάρι και να είχαμε από λίγη, αλλά που! Αίτια και συνέπειες της κρίσης, οδηγούν σε μία καλώς εννοούμενη κρίση, του μυαλού και της σκέψης, αλλά που χρόνος τώρα για μυαλό!