Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

2012 και άλλα!

Το πρώτο post της χρονιάς του 2012 είναι γεγονός, αφήνοντας πίσω το ξενύχτι και τις τρέλες του 2011. Σε μία χρονιά που η χώρα βρίσκεται στο έλεος, του διεθνούς κατεστημένου και της εξουσιαστικής επιβολής των δυνάμεων της αγοράς προς τα χαμηλά στρώματα της κοινωνίας, προσπαθούμε να ευχηθούμε, ατομικά, στον καθένα, να έχει υπέροχη χρονιά. Καλά κάνουμε βέβαια, αλλά δεν ξέρω πόση σημασία έχει ή κι αν είχε ποτέ. Δεν είχε, αλλά το αφήνω μετέωρο για να μην πέσω από τα σύννεφα, είμαι και λάτρης του καιρού και μου αρέσει να πετώ. :P

To 2012 βέβαια, είναι η χρονιά, για αυτούς τους ανίδεους που δεν ενημερώνονται το λέγω, όπου θα καταστραφεί ο κόσμος, σύμφωνα με ειδικούς στις συνωμοσίες αλλά και  προφητειολόγους. Βέβαια, οι θέσεις τους άλλαξαν, όσο πλησιάσαμε όντως στην εν λόγω χρονιά, και οι προφητείες των Μάγια ερμηνεύτηκαν κάπως διαφορετικά –από τους ίδιους πάντα- για να συνεχίζουν να βγάζουν ψωμί.

Αρκετά όμως με τους ημιμαθείς! Ο ειδικός, παγκοσμίως, για να μας πει τι θα συμβεί επιτέλους στον πλανήτη είναι ο Δημοσθένης Λιακόπουλος! Ένας πραγματικός Έλλην, που δεν διστάζει να τα βάλει με την παγκοσμιοποίηση, με λάβαρο την ορθοδοξία και τον άκρατο εθνικισμό! Με τον αμέριστο συνεργάτη του εξ Αμερικής, τον Texe Marrs, είναι αυτή την στιγμή που μιλάμε, οι πολέμαρχοι του θεού ενάντια στην σκοτεινή δύναμη του αντίχριστου!