Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Η συνωμοσία των τετράποδων!

(Ολοκληρωμένο το άρθρο του προφήτη εδώ)

Άλλη μία σπουδαία παρατήρηση από τον μετρ του είδους , τον γνωστό μας φυσικό-ερευνητή διεθνούς αναγνώρισης και φήμης καθώς όπως μαθαίνουμε μεταφράζονται οι εργασίες του και στα ξένα, ώστε να τον απολαμβάνουν και εκεί, και κυρίως οι κουτόφραγκοι που τόσο ανάγκη έχουν από τα φώτα ενός Ελληνικού μυαλού.Ο λόγος, για τον προσωπικό μου ήρωα Δ. Λιακόπουλο. Ο οποίος με απλά λόγια εξήγησε το τι «παίζεται» στα ΜΜΕ και το πώς αυτά θέλουν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη। Μην παρασύρεστε, πολλοί κατηγορούν τα ΜΜΕ αλλά το σκεπτικό του προφήτη μας είναι διαφορετικό και άκρως διορατικό, όπως και ενημερωτικό με τόσες ανακαλύψεις που έχει κάνει τα τελευταία 10 χρόνια στις εκπομπές του και τις τόσες διεθνείς συνωμοσίες που έχει ξεγυμνώσει κυριολεκτικά από τα άδυτα της παγκόσμιας πολιτικής κατάστασης του πλανήτη μας!

«Κάτι τρέχει, κάτι τρέχει» Έτσι λέγεται το άρθρο του ήρωα μας. Εν συνεχεία, παρατηρεί ότι τα δελτία σταμάτησαν την καταστροφολογία και άρχισαν να δείχνουν συμπαθή τετράποδα όπως επί εποχής Σημίτη. Λεοπαρδάλεις, λιοντάρια, γατούλες, καμήλες, σκύλοι και άλλα πολλά παρελαύνουν στα δελτία ειδήσεων(πλέον). Καταραμένα ζώα! Αποπροσανατολίζετε την κοινωνία με τα καμώματα σας, το ενδόμυχο παράπονο του Δημοσθένη. Επιπλέον, θα έλεγα ότι τα γνωστά ειδησεογραφικά κανάλια όπως το national geographic και το animal planet κατέχουν τα πρωτεία σε ότι αφορά την ενημέρωση του Δημοσθένη, και καλό είναι να το τηρήσουμε και εμείς για να μάθουμε περισσότερα για τα ζώα.

Καταλήγει στο τέλος αν είναι όλο αυτό τυχαίο και απλά μόνο την ημέρα που ο Δημοσθένης έπιασε το τηλεκοντρόλ έτυχε να συμβαίνει αυτό. Όχι, βέβαια! Είναι ένα αρχαίο οργανωμένο σχέδιο των Νεφελίμ κινητοποιούν όλο το ζωικό βασίλειο χωρίς ενδοιασμούς ώστε να εξολοθρεύσουν πνευματικά τους επαναστατικούς Έλληνες