Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

Η Νέα Γρίπη, έργο του "αντίχριστου";

Ανησυχητικές διαστάσεις ενδέχεται να λάβει η Νέα Γρίπη, σύμφωνα με τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, ειδικά από τον Σεπτέμβρη και έπειτα.

Αν και η εξάπλωση της Γρίπης είναι επικίνδυνη, το γεγονός ότι διάγουμε καλοκαίρι επιβραδύνει τη δυνατότητα προσβολής μεγάλου μέρους του πληθυσμού. Όμως όπως προανέφερα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σοβαρό είναι το ενδεχόμενο εξάπλωσης μίας πανδημίας προς τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Οι επιστημονικές έρευνες και μελέτες πάντως συνεχίζονται αδιαλείπτως επί του θέματος.
Τα μέτρα προφύλαξης είναι γνωστά. Όλοι γνωρίζουμε τα βασικά μέτρα για την προστασία της υγείας μας.

Σε περίπτωση όμως που τα πράγματα χειροτερέψουν –πράγμα καθόλου απίθανο- ίσως τα μέτρα από πλευράς της κυβέρνησης να είναι αυστηρά, όπως το κλείσιμο των σχολείων καθότι τα παιδιά κατατάσσονται στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού!

Στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, επίσης, ανήκουν και οι ηλικιωμένοι, οι οποίοι προφανώς δεν πηγαίνουν σχολείο αλλά πηγαίνουν συνήθως στην Εκκλησία.

Λέτε, να κλείσει ο «Οίκος του Θεού» εξαιτίας μίας γρίπης;; Κάτι διαβολικό υπάρχει στην όλη κατάσταση, οι κύκλοι του «αντίχριστου» βάλθηκαν να απαγορέψουν στους ανθρώπους τη Θεία Λειτουργία με κάθε τρόπο…..

Ζούμε στα έσχατα χρόνια!

Πρόταση: Μακριά από ηλικιωμένους και Παπάδες. Καλού κακού.

Πηγές:

http://news.ert.gr/el/24914-prolipsi-kai-emboliasmos.htm

http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=279089&dt=18/07/2009

http://www.ant1online.gr/Society/General/Pages/20097/ac9c1d63-97ce-4c48-9327-e156011d9c99.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια: