Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

Μας κυβερνούν.....οι άλλοι!

Διάβασα με ενδιαφέρον και προσοχή ένα άρθρο του γνωστού Τηλε -βιβλιοπώλη ΕΛ, στην ιστοσελίδα του(εντάξει, του διαβόλου (666)είναι η τεχνολογία αλλά και οι «πιστοί» πρέπει να βγάλουν χρήμα για να τον αντιμετωπίσουν).

Ο τίτλος του άρθρου είναι «Πολυεπίπεδο παιχνίδι» όπου προσπαθεί συνοπτικά να μας εξηγήσει πως λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας(και όχι μόνο).

Γράφει επί παραδείγματι:

«Τα συμφέροντα των πραγματικών κοσμοκρατόρων, όπως αυτά εκφράζονται από τα τσιράκια τους, πιέζουν τους πολιτικούς που σαν χέλια προσπαθούν να ξεγλυστρίσουν από τις ασφυκτικές πολιτικές δαγκάνες των κοσμοεξουσιαστών.»

Όπως εύκολα μπορούμε να διακρίνουμε –εμείς οι έξυπνοι εννοώ όχι εσείς που τρώτε κουτόχορτο- πίσω από όλα τα συμβαίνοντα της πολιτικής στον κόσμο υπάρχουν «άλλοι»(όπως στο “lost”) οι οποίοι ελέγχουν απόλυτα και καθορίζουν την οικονομική και κοινωνική πολιτική της κάθε χώρας ανάλογα με τα δικά τους συμφέροντα!

Φυσικά «Ψευδοκουλτουριάρηδες», υπονοώ ότι η Ελλάδα βρίσκεται υπό τη δυσμένεια των κοσμοκρατόρων διότι τους απειλεί η γνήσια «Ελληνορθοδοξία» και ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός που διακρίνεται παγκοσμίως για τους φιλοσόφους του που τόλμησαν να ξεσκεπάσουν τους Νεφελίμ (όσοι δεν το ξέρετε ανατρέξτε σε κάθε-έγκυρη- εγκυκλοπαίδεια και θα το βρείτε, πχ για τον Θάνατο του Σωκράτη !).

Δεν έχει νόημα να κατακρίνουμε τους πολιτικούς διότι πολύ απλά δεν φταίνε!! Πρέπει να ξεσκεπάσουμε τους πραγματικούς κοσμοκράτορες(Νεφελιμ, λευκή αδελφότητα, ιλουμινάτι, αντίχριστος κ.α.- υπό εξέλιξη βρίσκεται η εν λόγω λίστα καθότι σιγά -σιγά αποκαλύπτονται τα μυστικά τους).
Πως θα γίνει αυτό;; Με την πίστη στον Θεό της Ορθοδοξίας και τις προφητείες του Αγ. Όρους! Όσοι θέλετε να το ψάξετε βαθύτερα το θέμα θα πρέπει να διαβάσετε απόκρυφα Ευαγγέλια, μυστικά κείμενα, απόρρητα έγγραφα και τα συναφή.

Παραθέτω τα εκπληκτικά λόγια του ΕΛ:

«Στην Ελλάδα μας αυτή τη στιγμή, κακά τα ψέματα, μόνο ένας χαρισματικός πολιτικός αρχηγός υπάρχει, που ελέγχει απόλυτα το κόμμα του. Ο Γιώργος ο Καρατζαφέρης. Άν ο πανέξυπνος αλλά και κατά περίσταση πράγματι σοφός Γιώργος, θέλει να κυβερνήσει τη χώρα και όχι απλά να κερδίζει τις εντυπώσεις, θα πρέπει να ξέρει οτι θα μπει σε πολύ χοντρό "λούκι", που δεν το φανταζότανε όταν ξεκίνησε το μοναχικό του ταξίδι πριν από αρκετά χρόνια.»

Εδώ χαρακτηρίζεται από απόλυτη αντικειμενικότητα το κείμενο του συγγραφέως για τον σοφό πολιτικό αρχηγό! Και καταλήγει με το εξής:

«Πιστεύω, ότι παίζοντας χωρίς αντίπαλο, το γήπεδο είναι δικό του, το ίδιο και η εξέδρα, η διαιτησία όμως, ελέγχεται από αλλού.»

Η κακή «διαιτησία» ευθύνεται για τις ήττες των πραγματικών αντισυστημικών πολιτικών! Αλλά, αυτό δε θα διαρκέσει για πολύ καθώς η διαιτησία θα περάσει στον έλεγχο του Πούτιν (ξανθόν γένος) και η Ελλάδα θα υπερτερήσει και πάλι -και μάλιστα αρχής γενομένης από την απελευθέρωση της Κωνσταντινούπολης, ένα θέμα που καίει επί χρόνια τον Ελληνικό λαό και δεν τον επιτρέπει να προοδεύσει, σύμφωνα με το καλύτερο πρακτορείο ειδήσεων τις προφητείες της Ορθοδοξίας.

Στο τέλος πάντα η Ελλάδα νικάει όπως έκανε και πριν από χιλιάδες χρόνια στον πλανήτη Άρη και στη Σελήνη(διαβάστε λεπτομερώς για τη νίκη των Ελλήνων επί του "Μαλτσέχ"). Τώρα, για εσάς που αμφιβάλλετε τελείως ΚΑΙ γι αυτό θα σας έλεγα να προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι δεν έγιναν όλα αυτά, Μπορείτε;;

πηγή:http://www.liako.gr/news/home/12827-greek-elections-karamanlis-papandreou.html

7 σχόλια:

Γεωργία είπε...

Εντάξει μέσα από τις υπερβολές μπορεί να υπάρχει και μια δόση αλήθειας. Από που έχει τόσες πληροφορίες; (Μήπως κάνουν μεγάλο λάθος μερικοί που τον έχουν στα πτυελοδοχεία τους;)
και γιατί να μην είναι έτσι, υπάρχουν
αποδείξεις για το αντίθετο;


Δεν υπάρχει τίποτα (καμμιά πηγή) που να μπορώ να την εμπιστευτώ έτσι κι αλλιώς...

καλή μέρα να'χεις
στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη μας.

Ιοκάστη είπε...

Εννοείται πως υπάρχουν συμφέροντα πίσω από όλα όσα γίνονται στην Ελλάδα (και στον κόσμο). Οικονομικά συμφέροντα μερικών ανθρώπων που είναι τόσο πλούσιοι που δεν μπορούμε να το φανταστούμε, κι οι οποίοι κάνουν πάρτι όσο ο κόσμος ψάχνει για φαντάσματα και δεν ασχολείται μ'αυτούς.

Γεωργία μου υπάρχουν άπειρες θεωρίες συνομωσιλογίας και μάλλον οι περισσότερες από αυτές κάπου βασίστηκαν και ξεκίνησαν. Γι'αυτό και κάποιες μπορεί να ακούγονται πολύ αληθινές, κάποιες μπορεί και να έχουν μεγάλες δόσεις αλήθειας.

Όμως συνήθως δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Κατά την γνώμη μου γιατί 1ον, τα άτομα που τις αναπτύσσουν μπλέκουν στο θέμα πολύ φαντασία οπότε ξεφεύγουν και 2ον τα άτομα που είναι μπλεγμένα δεν είναι χαζά για να αφήσουν την αλήθεια να αποκαλυφθεί. Ίσα ίσα τους δεύτερους τους βολεύει ο κόσμος να παραπλανιέται με οργιαστικές θεωρίες και να αφήνει τους ίδιους ουσιαστικά ανενόχλητους...

Που το στηρίζεις πως ο συγκεκριμένος έχει πολλές πληροφορίες λοιπόν; Το ότι λέει κάτι δεν πάει να πει πως είναι πληροφορία. Έχω διαβάσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό βιβλίων φαντασίας και σε διαβεβαιώνω πως θα μπορούσα άνετα να γράψω τέτοιες θεωρίες και θα ήταν απόλυτα αληθοφανείς. Επίσης κάποια από τα βιβλία που έχω διαβάσει θα μπορούσαν άνετα να συμβαίνουν - αφού σε κάνουν να αναρωτιέσαι μπας και ο συγγραφέας ήξερε κάτι και δεν μας το λέει, παρόλο που ξεκαθαρίζει ο άνθρωπος πως είναι απλά μυθιστορήματα και τίποτα παραπάνω. Ένας όμως να πάρει ένα βιβλίο στα σοβαρά μπορεί να ξεκινήσει το δικό του cult και τρέχα γύρευε μετά.

aeroxeimarros είπε...

Κατ’ αρχήν, Ιοκάστη δεν αμφισβήτησα την υπερεθνική ελίτ που καθορίζει τα δρώμενα στην παγκόσμια κοινωνία αλλά μίλησα για τις συγκεκριμένες θεωρίες συνωμοσίας! Μα, ακριβώς αυτός είναι ο απώτερος στόχος της δημοκρατίας μας, η προώθηση των ολίγων σε βάρος των πολλών! Αλλά αυτό είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα από τις συνωμοσίες, όπως και εσύ βεβαίως θα συμφωνείς!

Τώρα όμως έρχομαι επί της ουσίας του θέματος. ΓΕΩΡΓΙΑ,68 , ο λόγος για τον οποίο ο συγγραφέας περιφρονείται ορθώς από τους μορφωμένους ανθρώπους(στην σκέψη) είναι ότι προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ευπιστία και την αφέλεια κάποιων αμόρφωτων ανθρώπων για να οικονομήσει τεράστια κέρδη!

Ένας άνθρωπος που υπερβάλλει τόσο δεν γίνεται να τον παίρνεις στα σοβαρά ακόμα κι αν πει μία αλήθεια μέσα στις αναρίθμητες φανταστικές ιστορίες που αναπαράγει συστηματικώς αυτός και η ομάδα του!

Από πού βγαίνει το συμπέρασμα ότι έχει πληροφορίες; Έχεις παρακολουθήσει έστω και μία φορά την εκπομπή του;; Διότι αν το κάνεις θα καταλάβεις ότι διαστρεβλώνει ιστορικές αλήθειες και τις προσαρμόζει στις δικές του θεωρίες οι οποίες εκπηγάζουν από διάφορα μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας όπως λέει και η Ιοκάστη, αλλά και από θρησκευτικά κείμενα που δεν είναι ευρέως γνωστά, όπως επίσης και από την προσωπική του… «έμπνευση»!

Σε ότι αφορά την απόδειξη, αυτή όπως επανειλημμένως πρέπει να τονίζουμε δεν βαραίνει αυτούς που δεν πιστεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας αλλά αντιθέτως αυτός που τις υποστηρίζει πρέπει να τις αποδείξει, πράγμα που δεν κάνει φυσικά! Το ότι δεν αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν Λυκάνθρωποι δεν σημαίνει ότι πρέπει να πιστέψουμε σ’ αυτούς αλλά το αντίθετο!!!

Επίσης, η «αντικειμενικότητα» του στα πολιτικά κόμματα είναι αξιοσημείωτη του «ρόλου» του, στον εθνικισμό!

Προτείνω να διαβάσεις διάφορα βιβλία και θα διαπιστώσεις ακριβώς αυτό που γράφει η Ιοκάστη! Γράψε τη δική σου θεωρία συνωμοσίας και κολύμπα στο χρήμα(με κάποια τύχη)!

Γεωργία είπε...

Σας ευχαριστώ Ιοκάστη και aeroxeimarrε για τον κόπο που μπήκατε να απαντήσετε.
Τον εν λόγω κύριο τον γνώρισα προσωπικά,πήγαινα 'γκίλι ντάιετ' στην γυναίκα του,ένας απλός άνθρωπος είναι,τώρα αν έχει γίνει ζάπλουτος στο μεταξύ,...(Αγ.Σοφίας έμενε).
ΕΧΩ δει εκπομπές του, άλλες μου άρεσαν και άλλες δεν αντέχω ούτε
λεπτό να ακούω μπαρουφιές.
Για τις ιστορικές του μόνο πληροφορίες που δίνει αναφέρομαι μη μ'αρχίσετε την καζούρα ξέρω είναι γραφικός ο τύπος,και ξεφεύγει,μπερδεύει,κοροϊδεύει, αναγκαστικά όμως θα τον δω,ελλείψη εναλλακτικής, γιατί θα φιλτράρω και θα κρατήσω κάτι όσο εξωφρενικό ακούγεται έτσι είναι το λογικό.

Στα μαθηματικά δεν παίρνουμε τον χ και αυθαίρετα του δίνουμε μια τιμή για να μπορέσουμε να έχουμε λύσεις πραγματικές;

Εντάξει τώρα στο νετ ευτυχώς βρίσκω
αξιόλογα μπλογκ και διαβάζω λίγο.
Πάντως οι θεωρίες συνομωσιολογίας
όσες κυκλοφορούν τείνουν να ξεπερνούν κάθε φορά τον εαυτό τους.
Ρίξτε και λίγο γέλιο ρε παιδιά
κάνει καλό στην υγεία...


καλά να περνάτε

πετρούλα είπε...

Απορώ πώς δεν είναι υποψήφιος βουλευτής με τόσο γλύψιμο!!!

aeroxeimarros είπε...

@ΓΕΩΡΓΙΑ,68
Το πρόβλημα είναι ότι δεν δίνει ιστορικές πληροφορίες, αλλά φανταστικές!
Άλλο τα μαθηματικά(που έχουν τόσες λειτουργίες και λύσεις εκτός πραγματικών αριθμών) και άλλο η ιστορία, ο εθνικισμός και η πολιτική!

Όσο για το γέλιο, αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος του άρθρου, να γελάσουμε! :)

Να είσαι καλά

@πετρούλα

Απ’ ότι ξέρω είχαν διαφωνήσει μαζί με τον εν λόγω πολιτικό πριν από κάποια χρόνια ειδάλλως ο Ελ-Φυσικός-προφήτης-ιερέας-αστρονόμος-ερευνητής-συγγραφέας κ.α. πιθανώς να ήταν στο κόμμα ήδη. Τώρα παίζει το ίδιο παιχνίδι, από τον πάγκο!

Ιοκάστη είπε...

Θεωρώ πως όταν μπλέκονται αληθινά ιστορικά δεδομένα με φαντασίες υπάρχει πρόβλημα, γιατί έτσι λαμβάνουν οι ψευτιές ένα είδος κύρους στο μυαλό του κόσμου μιας κι η πλειοψηφία των τηλεθεατών δεν θα κάτσει να το πολυψάξει και θα δεχτεί τα πάντα. Βέβαια ούτε κι αυτό με ενοχλεί όταν περιορίζεται σε προσωπικό επίπεδο, με ανησυχεί όμως όταν δημιουργεί ακραίες συμπεριφορές. Ο κάθε άνθρωπος αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα και δυστυχώς μερικοί ερμηνεύουν τα πάντα με επιθετική διάθεση. Αυτό είναι και το μόνο ουσιαστικό πρόβλημά μου με τον Λιακόπουλο, το ότι αυτά που λέει ενισχύουν κάποιες τέτοιες διαθέσεις...

Πάντως Γεωργία έχεις απόλυτο δίκιο, το γέλιο χρειάζεται και με το παραπάνω στην ζωή μας :)