Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2009

Το τέλος του δευτερολέπτου....

Το «ψέμα» που άνοιξα εδώ και κάποια χρόνια στο ιντερνετ νομίζω πως έφτασε η ώρα να λάβει ένα τέλος. Είναι κάποιες στιγμές που η ανάγκη να εκφραστείς είναι μεγαλύτερη και από την φυσική ανάγκη της πείνας!

Δεν έψαχνα ακριβώς αυτό, αυτό που αναζήτησα ήταν να ξεχαστώ, να διαφύγω εικονικά από την αόρατη φυλακή μου! Ναι, εικονικά διότι καμιά φορά το ψέμα χρειάζεται για να αισθάνεσαι ευτυχής, αξίζει έστω και 1 δευτερόλεπτο δεν χρειάζεται παραπάνω!

Μαζί με αυτό εκφράστηκα αληθινά κυρίως μέσω του καιρού αλλά και κάποιες σκέψεις περί Θρησκείας. Βλέπετε, χρησιμοποίησα τα ελάχιστα δικαιώματα που έχουν οι φυλακισμένοι, ειδικά εκείνων που βρίσκονται σε αόρατη φυλακή, σε ένα χάος του εαυτού τους, αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα εκτός από ένα ψέμα ενός δευτερολέπτου! Έτσι είναι…. Καμιά φορά βοηθάει να αφοσιωθείς στην αλήθεια σου της οποίας ο χρόνος είναι το ίδιο το ψέμα.

Η ζωή είναι εξίσωση τελικά. Δεν έχει λύσεις όμως. Μόνο κάποιες διατυπώσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Πρέπει όμως να το γνωρίζουμε εξ αρχής αυτό και όχι να ψάχνουμε αδίκως λύσεις και να χανόμαστε στο άπειρο, αρκούν οι διατυπώσεις……

Ως άνθρωπος που απορεί έχω πολλές απορίες! Μαζί με αυτές που δημιουργεί η δική μου αλήθεια και πραγματικότητα-κυρίως αυτές-, πως θα μπορούσα να ασχοληθώ με τις υπόλοιπες;; Ασχολήθηκα μόνο στο πλαίσιο που ορίζει ο χρόνος της φυλακής, πλέον είμαι εκτός ορισμού.

Να είστε καλά και ευτυχείς!9 σχόλια:

Λουκρητία είπε...

Οχ κάτσε, αν κατάλαβα καλά, θα σταματήσεις να γράφεις στο blog; :S

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ
ΣΥΝΕΧΙΣΕ....
http://athriskos.blogspot.com/

ΓΕΩΡΓΙΑ,68 είπε...

Όταν σταματάς ένα τόσο ενδιαφέρων μπλοκοταξίδι σημαίνει ότι κάποιος σε πείραξε (τόσο που το αποκαλείς 'ψέμα')
Τελείωσαν τα ψέματα λοιπόν.
???

Erymanthos είπε...

Τώρα που αρχίζουν οι βροχές την κάνεις;;; Όπως νομίζεις, δεν θέλω να πιέζω κανέναν, είσαι ελεύθερος. Ακόμα και το παραμικρό, διακριτικό ή όχι δείγμα πίεσης και επιμονής, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ακόμα ένα σίδερο του κελιού της φυλακής μας.

Να είσαι καλά κι εσυ.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Ελπίζω η απόφαση σου να αλλάξει. Όποτε μπορείς θα ήθελα να μου στέλνεις τις καιρικές εκτιμήσεις σου. Ελπίζω να τα λέμε.

Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις.

aeroxeimarros είπε...

Ελπίζω και εγώ να αποδράσω από τη «φυλακή» και να επιστρέψω εκ νέου στο μπλογκ!

Σας ευχαριστώ!

Εύα Παραδείσου είπε...

Μη φύγεις, εγώ μετά πως θα σε πειράζω? :Ρ :)

Εύα Παραδείσου είπε...

Σου άφησα σχόλιο στο blog μου, δεν έχεις να πας πουθενά! Εκτός κι αν πας να μονάσεις. Είναι της μόδας τελευταία.Στην ανάγκη άλλαξε θέμα και μίλα για τη θρησκεία και την πίστη :D

aeroxeimarros είπε...

@Εύα Παραδείσου
Η αλήθεια είναι ότι τώρα με βάζεις σε δίλημμα! Δεν είναι και εύκολο πράγμα να αρνείσαι τις προσταγές μίας Εύας, εξάλλου σύμφωνα με κάποιους συνανθρώπους μας βρισκόμαστε εδώ στη γη εξαιτίας αυτού του ονόματος! Δεν είναι και λίγο…. Θα το σκεφτώ! :)