Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2009

Επιτέλους αλλαγή του καιρού από την Τρίτη(1-12) με βροχές!

Μπορούμε πλέον να μιλήσουμε για αλλαγή του καιρού με ασφάλεια καθώς όλα τα δεδομένα καταδεικνύουν την μεταβολή της τωρινής κυκλοφορικής κατάστασης της ατμόσφαιρας με την διάλυση των αντικυκλωνικών συνθηκών στην περιοχή της Μεσογείου και τη δημιουργία μίας εκτεταμένης σκάφης χαμηλών πιέσεων όπου και θα προκαλούνται διάφορες ατμοσφαιρικές διαταραχές, που κατά διαστήματα θα επηρεάζουν και τη χώρα μας. Όλα αυτά, αναμένεται να συμβούν από τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας και κυρίως από την Τρίτη(1-12) το απόγευμα όπου αναμένονται ύστερα από πολύ καιρό αξιόλογες βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι βροχές με τα σημερινά προγνωστικά φαίνεται ότι θα συνεχιστούν και την Τετάρτη(2-12) ίσως και την Πέμπτη(3-12).

Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.

4 σχόλια:

Εύα Παραδείσου είπε...

Για τον καιρό δεν έχω να πω τίποτα. Άφησα σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση. Δε σε προλαβαίνω, γράφεις και γρήγορα :)

aeroxeimarros είπε...

...έτσι είμαστε οι ερωτευμένοι, γράφουμε γρήγορα, αν και πιστεύω ότι και εσύ είσαι ταχύτατη. :)

ΓΙΑΝΝΗΣ είπε...

γιατι επιτελους ρε φιλε δε σαρεσουν οι λιακαδες???? θελεις βροχες και μουχλα???? ΤΙ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ????????
οι ξενοι πληρωνουνε για τον ηλιο μας και παθαινουν καταθλιψη απο τον βρωμοκαιρο της Β.Ευρώπης κι εμείς εδώ με την ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ.

aeroxeimarros είπε...

Οι λιακάδες μέσα στον χειμώνα, και μάλιστα επί πολλές ημέρες χωρίς ίχνος αλλαγής του καιρού είναι η πραγματική μιζέρια,δεδομένου και του προβλήματος της χώρας μας από την ξηρασία όπως επίσης και το γεγονός ότι θαυμάζω τα καιρικά φαινόμενα, συνιστούν όλα αυτά ισχυροί λόγοι ώστε να αποτελώ εξαίρεση από τη μιζέρια αυτής της χώρας,έστω στον τομέα αυτόν.

ΥΓ:όταν αλλάζει ο καιρός εδώ ποτέ δεν κρατάει όσο στη βόρεια Ευρώπη...