Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010

Ο τρόμος των ανάποδων υποσυνείδητων μηνυμάτων εις τα Blogs! (Προσωπικό βίωμα)

Είναι σκληρό να το ακούς(τρομακτικό θα έλεγα) αλλά όσοι ακούτε ροκ(και όχι μόνο) και τα διάφορα άλλα είδη αυτής της μουσικής είστε ενταγμένοι στην Θρησκεία του Σατανά. Ο λόγος γνωστός από τα κατηχητικά και τα σχολεία ότι το ροκ διαφθείρει την νεολαία κυρίως με τους σατανιστικούς ήχους που βγάζουν τα όργανα του σατανά. Πολλές φορές τα ίδια τα συγκροτήματα υποστηρίζουν ανοιχτά τον σατανά ενώ κάνουν θυσίες με αίμα σε κάθε συναυλία τους για να εξευμενίσουν τον άρχοντα του σκότους.

Όλα αυτά είναι γνωστά. Φυσικά για όσους δεν παρασύρονται από αυτά, ο διάολος μερίμνησε να κάνει ένα τέχνασμα για να πέσουν και οι πιο ισχυροί δούλοι του θεού στα δίχτυα του. Έτσι βγήκαν τα υποσυνείδητα μηνύματα που όταν γυρνάς τον δίσκο ανάποδα ακούς ύμνους εις το σατανά. Σε πολλά τραγούδια εμφανίστηκε το φαινόμενο αυτό και έκαναν μεγάλες επιτυχίες. Άρα πουλάει και πολύ ο διάολος, είναι ιδιαίτερα εμπορικός. Σε αντίθεση με τον σοφό Θεούλη που είναι ιδιαίτερα κουλτουριάρης. Γιατί τα λέω όλα αυτά;

Ένα νέο φαινόμενο φαίνεται ότι ήρθε να πλήξει τα αγνά μυαλά των ανθρώπων του Θεού. Δεν μας έφτανε το ρόκ ήρθαν και οι ανάποδοι κώδικες html στα blogs. Προσέξτε, είναι τα αντίστοιχα σατανικά μηνύματα που μπαίνουν μέσα σε κάθε μπλογκ του σατανά(όπως στους δίσκους της μουσικής) και υποσυνείδητα προσπαθούν να μπουν στα αθώα μυαλά των χριστιανών παρασέρνοντας τους στο σκότος το αιώνιο καθώς διαβάζουν το κείμενο του μολυσμένου ιστολογίου με το οποίο φαινομενικά διαφωνούν και εκνευρίζονται. Πριν μπει ο διάολος. Γιατί, μετά υμνούν τον χώρο αυτόν και τον διαφημίζουν!

Είναι γνωστό πως πολλά μπλογκς είναι πράκτορες των σιωνιστών και επομένως του διαόλου. Πολλά από αυτά το διακηρύττουν ανοιχτά άλλα είναι πιο ύπουλα και πάει λέγοντας. Θα αναφέρω μερικά διότι είναι ωραίο να μιλάς με στοιχεία. Το «Ανούσια πίστη» παραδείγματος χάρη είναι συντεταγμένο με το σατανά και καθώς ο διαχειριστής του είναι γνώστης των πραγμάτων εξαιτίας του επαγγέλματος του τα υποσυνείδητα μηνύματα εμφανίζονται και πολύ ύπουλα και κάνουν τους χριστιανούς να συμφωνούν περιέργως μαζί με τις αρρωστημένες ιδέες του φίλου μας. Άλλο είναι το «Ροΐδη εμμονές», γνωστό δεν χρειάζεται ανάλυση. Εξυβρίζει τους αγίους μητροπολίτες και τα διάφορα παιχνίδια των μοναχών με συνέπεια να ξεσκεπάζονται οι ιερές επιχειρήσεις, αίσχος και ντροπή. Επίσης, το «Διαγόρας ο Μήλιος» ακούστε όνομα για μπλογκ αντί να βάλει κάνα τίτλο από τους ψαλμούς της εκκλησίας μας. Τέλος πάντων, αν διαβάσετε και αυτό το μπλογκ σας προειδοποιώ ότι ο σατανάς θα σας πλησιάσει με μηνύματα την ώρα που θα πίνετε και θα γελάτε προφανώς με τα λεγόμενα διάφορων άθεων εις τον χώρο του. Το φαινόμενο αυτό λοιπόν αρχίζει να κυριαρχεί και δεν είναι πρωτοφανές. Απλά εξελίσσεται ο διάολος και από τη μουσική πέρασε και στο ιντερνετ.

Και βέβαια μετά από όλα αυτά, έρχομαι στην ουσία, το προηγούμενο εισαγωγή ήταν, ο διάολος ήρθε και μπήκε και στο δικό μου… ιστολόγιο ! Είναι τραγικό να το ομολογώ αλλά είναι μία προσωπική οδύνη που προσπαθώ να μοιραστώ μαζί σας. Το έμαθα τελείως τυχαία. Έρχονται οι στιγμές που για όλους υπάρχει μια στιγμή που ανατρέπει την ζωή μας για πάντα, μία στιγμή σημαδιακή που αλλάζει την ζωή σου, την κοσμοθεωρία σου ακόμα και το πώς βλέπεις τη γυναίκα(θα το εξηγήσω αυτό αργότερα).

Σας μιλάω ειλικρινά παιδιά! Κορόιδευα όσους είχαν περίεργα μεταφυσικά βιώματα. Γελούσα, τους δούλευα και τους κατέκρινα. Φαίνεται πως ο Θεός έδωσε σημασία σε αυτή την αμαρτία μου αν θέλετε, από όλο το σύμπαν εμένα βρήκε να ασχοληθεί πράγμα που αυτομάτως με κάνει ιδιαίτερο στην πλάση τούτη και δεν σας κρύβω ότι το πήρα πάνω μου και τώρα λόγω του Θεού δεν θα βελτιώνομαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης. Οπότε, μία παρατήρηση που έκανα σε αυτή την περίεργη υπερφυσική δύναμη, είναι να προσέχει λίγο με την «παρεμβατικότητα» της. Μου στέρησε στη φάση αυτή να μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος χάρη στο ότι εμφανίστηκε-θα σας το περιγράψω αμέσως- σε εμένα, για να μου πει κατάμουτρα ότι ΥΠΑΡΧΕΙ.

Καταραμένη ώρα ήταν εκείνη η στιγμή. Περπατούσα αμέριμνος στην οδό Αγίου Δημητρίου –γιατί πηγαίνω πάντα σε καλές περιοχές- και ξαφνικά χάνω επαφή με τον κόσμο τον πραγματικό και μπαίνω μέσα σε δωμάτιο με τεράστιο κρεβάτι. Υπέροχο με στολίδια, σεντόνια πανέμορφα και μικρές ωραίες κουρτίνες. Πάνω στο κρεβάτι διακρίνονταν κάποια γυναικεία εσώρουχα πολύ πρόστυχα. Στην αρχή χάρηκα, διότι μπορεί να ζούσα κάτι το πρωτοφανές και το εξωκοσμικό αλλά ως άνθρωπος και εγώ νόμιζα ότι… θα πηδήξω μία προφανώς θεά, δώρο εκ Θεού! Μέσα στην πλάνη ήμουν όμως!

Εμφανίζεται λοιπόν ένα ξανθό πανέμορφο παιδί(άντρας δηλαδή) που ακτινοβολούσε, gay μου φάνηκε αλλά και οι γκέι αναγκαίοι είναι, δεν τίθεται θέμα, και μου λέει «κύριε μου» εγώ μόλις άκουσα τη φωνή αιφνιδιάστηκα και αμέσως ανέβασα το παντελόνι μου και κουμπώθηκα καθώς αλλού είχα εκείνη των ώρα το μυαλό μου. Συνεχίζει λοιπόν και μου λέει «Με έχει στείλει ο Θεός για να σου πει ότι πρέπει να πάψεις να χλευάζεις την θρησκεία και να ασχοληθείς με αυτήν ως στρατιώτης καθώς ο σατανάς ήδη μπήκε στο μπλογκ σου».

Εγώ αμήχανος γέλασα, σκεφτόμουν μην γίνει καμιά δουλειά στο κρεβάτι μαζί του και δεν έδωσα σημασία τι με είπε ακριβώς. Ξαφνικά επανήλθα στον πραγματικό κόσμο και όλα ήταν όπως πριν. Όνειρο θα ήταν, σκέφτηκα. Καθώς όμως γράφω αυτές τις γραμμές διαπιστώνω περίεργους κώδικες με 666 να μου κατακλύζουν την οθόνη του pc μου. Λέτε; Ξανά σε εκείνο το δωμάτιο δεν θέλω να πάω, γλύτωσα την πρώτη φορά αλλά η δεύτερη θα είναι φαρμακερή. Συνεπώς, θα τηρήσω όσα μου είπε ο Άγγελος- Κυρίου και θα γίνω στρατιώτης του Θεού, ίσως και πολέμαρχος ξέρετε αυτόν που περιμένει ο Λιάκο.

Εγώ όφειλα να σας ενημερώσω. Πλέον θα καταπιαστώ με βίους Αγίων για να λυτρωθεί ο χώρος αυτός που με τόσο κόπο έφτιαξα. Θα ψέλνω , θα υμνώ τον Θεό και όλα μέλι γάλα. Θα φύγει ο διάολος δεν αντέχει πολύ μουρμούρα. Εξαιτίας της εμπειρίας αυτής άλλαξε και ο τρόπος με τον οποίο βλέπω την γυναίκα. Την βλέπω ως μισό άνθρωπο, ως δούλη του Θεού ως πλάσμα που δοξάζει τον θεό ή πρέπει να δοξάζει τον θεό και δεν περνά τίποτα το πονηρό από το μυαλό μου. Τίποτα. Μονάχα προσεύχομαι για αυτές και έτσι μου σηκώνεται η τρίχα! Το συμπέρασμα της ιστορίας αυτής είναι: Βρήκα τρόπο να μου σηκώνεται κάτι που δεν είναι πονηρό όταν φαντασιώνομαι γυναίκα και αυτό το χρωστάω στον Θεό….


(Διαβάστε το ποστ μία φορά ΠΡΙΝ μπει ο διάολος)

Η κεντρική ιστορία προέρχεται από διήγημα του Τζ. Πανούση*

16 σχόλια:

memy είπε...

Χαχαχα... Δηλαδή εγώ που το διάβασα δύο φορές και όχι μία, θα μπει ο διάολος μέσα μου? Δεν γλυτώνω? Ακούω και ροκ... Άστα να πάνε... :p
Πάντως έχω να ομολογήσω ότι δεν προσεύχεσαι αρκετά...ήδη βλέπω τα μηνύματα του διαβόλου να έρχονται όσο είμαι στο blog σου... :p
Λοιπόν, μπες στον δρόμο του θεού όσο είναι καιρός, μήπως και σωθούμε... :p
(Τα κείμενά σου κάθε φορά με εκπλήσσουν... :) )
Καλημέρα...!!!

zoyzoy είπε...

Τι με λές τώρα?
Εμένα μη μου μπεί μέσα (στο μπλόγκ) ο ακατονόμαστος γιατί δεν ξέρω πως να τον βγάλω θα περιφέρεται και αλίμονό μου:))

Να προσέχεις τέκνο μου!
Θα σου διαβάσω καμιά ευχή να συνέρθεις να βλέπεις γυναίκες στα κρεβάτια και όχι γκέι:))

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε αεροχείμαρρε
Καλά κάνεις και προειδοποιείς τους ανυποψίαστους αναγνώστες οτι ο διάολος μπαίνει στα ιστολόγια, πλέον όμως είναι πολύ αργά... Μόλις δείτε αυτό το φαινομενικά αθώο link θα είστε όλοι υπηρέτες του αφέντη μου, μουχαχαχαχαχαχα:

http://www.youtube.com/watch?v=3Kf9E68Zogo

Black Bedlam είπε...

Αεροχείμαρε καλό σου βραδύ. Αλλά σε παρακαλώ άκουσέ με. Αυτό που κάνεις είναι ένα επικίνδυνο παιγνίδι, που προκαλεί το Θεό, αλλά και το Θείο μην σου πω και την θεία.Επειδή όμως όλοι προσβλέπουμε σε κάποιον παράδεισο, σε πληροφορώ ότι με αυτόν τον τρόπο αποκλείεις την είσοδό σου σε αυτόν.Να σε δω λοιπόν όταν θα παρακαλάς να σε δεχτούν στον παράδεισο, όταν θα κλαις μετανιωμένος για τις σημερινές σου βλασφημίες.Τότε λοιπόν εγώ θα καθαρίσω για λογαριασμό σου.Πρέπει να σου ομολογήσω ότι διατηρώ καλές σχέσεις τόσο με τα θεία όσο και με το ίδιο το κακό πνεύμα.Τότε λοιπόν εάν δεν καταφέρουμε την είσοδό σου στον παράδεισο, θα βάλουμε μέσον για μια καλή θέση στην Α! πτέρυγα της κόλασης.Αρα μπορείς να είσαι ήσυχος αρκεί βέβαια να τα πηγαίνεις καλά μαζί μου.

aeroxeimarros είπε...

@Memy

Ναι, το διάβασες δύο φορές πράγμα που σημαίνει ότι ο διάολος ήδη έχει μπει στο… ..μυαλό σου (μην παρεξηγηθώ κιόλας). Όσο για τις μουσικές σου επιλογές τις γνωρίζουμε πολύ καλά, μόνο να μην το διαδίδεις και στους άλλους δεν χρωστάνε σε τίποτα να παίρνουν και αυτοί το 666. Γενικά είσαι πολύ διεφθαρμένο τα λέγαμε τις προάλλες, μην το επεκτείνω και εδώ το θέμα….:P :p :P

@zoyzoy

Σ ευχαριστώ πολύ τεκνον μου. Σε σένα απ ότι βλέπω στο μπλογκ σου δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος είσαι του θεούλη εσύ. Οπότε να κοιμάσαι ήσυχη. Όσο για τα όνειρα, πραγματικά δεν φταίω εγώ αλλά ο Θεός και τα ερμαφρόδιτα «Αγγελάκια» του. :p

@Ανορθόδοξος

Ο Σατανάς να ζει(ανατριχιάζω). Φίλε, το φαινόμενο αυτό όπως βλέπεις έχει μπει και στις Μαρινέλλας τον δίσκο, πέρα του ροκ δηλ. και αυτό είναι ανησυχητικό και ιδιαίτερα επικίνδυνο. Εγώ ως όφειλα, ενημέρωσα τους αναγνώστες μου γιατί θα είχα τύψεις αν δεν το έκανα, πριν μπει ο διάολος όλα αυτά.

@Black Bedlam

Χαίρομαι που ακούω ότι κάποιος γνωστός μου έχει μέσο για το θέμα του παραδείσου!! Εφόσον είναι έτσι τα πράγματα άφοβα θα συνεχίσω το θεάρεστον έργον σε αυτό το ιστολόγιο. Και μεταξύ μας τώρα που έμαθα ότι είσαι γυνή σίγουρα θα τα πηγαίνουμε καλά, γι αυτό να είσαι σίγουρη! :P :P

NOSTOS είπε...

Εμενα φιλοι και φιλες εχει μπει ο διαολακος απο την πρωτη στιγμη στο μπλογκ μου..πεσανε αμεσως οι παπαδες για εξορκισμο αλλα αυτος εκει αμετακινητος..κι αφου δεν φευγει λεω να του κανω προταση για να γινει συνιδιοκτητης του μπλογκ να του δωδσω και τα κλειδια να κανει και καμμια αναρτηση που και που..στο κατω κατω χιλιοι καλοι χωρανε σε ενα μπλογκ...χαχαχα...καλη σας ημερα φιλοι καιφιλες..και ας αφησουμε τα δαιμονια να ξυπναν τις ανησυχιες μεσα μας..

aeroxeimarros είπε...

@NOSTOS

Καλώς όρισες φίλε στον…κολασμένο διαδικτυακό μου χώρο! Φίλε είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου να δώσεις βήμα και στον διάολο να πει όσα τον ταλαιπωρούν από το αιώνιο παιχνίδι που του έχει στήσει ο κακός Θεούλης.

Αφού δίνεις ευκαιρία και στον άρχοντα του σκότους να εκφράσει τα εσώψυχα του πάει να πει πως είσαι ιδιαίτερα δημοκρατικός! :P

Ωραία έκφραση «…τα δαιμόνια να ξυπνάν τις ανησυχίες μας». Την κρατάω! :P

Θα περάσω και στον δικό σου χώρο…!

tsaxpina είπε...

εγώ τον νιώθω να με κυριεύει...
βασικά εγώ είμαι ο διάολος 666 χαχα

Άθεος είπε...

Ου σικς χαντρεντ σικστι σικς!
..που λέει και το βρομιστεράκι!
…και τραγουδιέται σαν σύνθημα:
Όχι, στο έξι
Εξήντα, έξι!

aeroxeimarros είπε...

@tsaxpina

Επειδή είσαι ο Σατανάς το παραδέχεσαι, το παίρνω ως σατανικό ερωτικό υπονοούμενο αυτό το "με κυριεύει".

@Άθεος

Προφανώς αναφέρεσαι στον φιλόσοφο βρομιστερόνα της σχολής βρομιστερούσας του τμήματος βρομιστεράκι.

Ναι στο 666 γιατί έτσι μου αρέσει! :P

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε ένα ενδιαφέρον άρθρο
http://taairetika.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

Διαγόρας ο Μήλιος είπε...

LOL!
Πρέπει να έχεις υπόψιν σου την ομιλία του Michael Shermer στο TEDtalks!

http://diagoras.wordpress.com/2010/10/27/shermer_ted_2006/
(Το σχετικό τμήμα αρχίζει περίπου στο 9'11'')

aeroxeimarros είπε...

Καλώς ήρθες φίλε Διαγόρα και στον χώρο μου και αμέσως επέλεξες να διαβάσεις το αμαρτωλό ποστ μου!Και εννοείται πως θα παρακολουθήσω αυτό που μου προτείνεις μοιάζει όντως πολύ ενδιαφέρον, και μου έχει ξεφύγει είναι η αλήθεια σ ευχαριστώ! :)

Ανώνυμος είπε...

καλα τα λεει ο πανουσης. ε αεροχειμαρε ??

aeroxeimarros είπε...

Προφανώς Ανώνυμε. Το κείμενο είναι ανοιχτό και δημόσιο, και βασίζεται στην ιστορία του κωμικού Τζ. Πανούση. Η προσπάθεια "ειρωνείας" ανακαλύπτει επίπεδο του IQ σου.

aeroxeimarros είπε...

και για να μην "διαμαρτύρεσαι" το πέρασα και στο κείμενο, πράγμα που έπρεπε να κάνω εξ αρχής. Σφάλμα της νιότης. Βέβαια, τέτοιες ιστορίες ή παρόμοιες έχουν διηγηθεί και άλλοι κωμικοί στο εξωτερικό, απ όσο γνωρίζω. Γράψε κάτι και γι αυτό στον Τζιμάκο.