Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Ου πιέσεις!

Ας κάνω μία προσπάθεια ενατένισης του δικού μου ουρανού. Γιατί ο καθένας έχει τον ουρανό του. Μην το αναλύσω, γιατί βρίσκομαι και σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Έφυγε ο μεγάλος μας κωμικός ο Θ.Βέγγος. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Είμαι συγκινημένος από τον θάνατο και του Οσάμα Μπιν Λάντεν αφού 10 χρόνια οι ΗΠΑ και ο στρατός της δολοφονούσε άσχετους και αθώους μέχρι να πετύχει τελικά τον στόχο της, βγάζοντας στους δρόμους τόσους αμερικανούς για τη μεγάλη εθνική νίκη των ΗΠΑ. Σα να πήραν το Euro. Φώναζαν όλοι οι διαδηλωτές  «ΗΠΑ, ΗΠΑ…» οι ανορθόγραφοι! Τι είπατε δηλαδή;

Ο ιατροδικαστής στο πόρισμα του το γράφει «Πέθανε από υπερβολική τρομοκρατία και από μεγάλη δόση ναρκωτικών που προστάτευε για τους Αμερικανούς και τον κόσμο». Κάπου στην καρδιά του βρέθηκε και μία σφαίρα αμερικανικής καταγωγής κατασκευασμένης στην Κίνα με προδιαγραφές αμερικάνικες. Το κεφάλι διαλυμένο κατά τας γραφάς, από αμερικανικές γροθιές, ενώ δεν βρήκαν πουθενά μυαλό, το έχει πάρει ο θεός προ πολλού. Ο Αλλάχ μην παρεξηγηθώ. 

Μέσα σε όλα αυτά και οι κοινοτικές οδηγίες για τις κότες με προβλημάτισαν. Πρέπει η κότα να έχει τις ανέσεις της για να σφαχτεί. Σωστό περιβάλλον, θερμοκρασία υποφερτή, υγρασία μέτρια, εξαερισμό, καλλωπισμό, καθαριότητα αφού η Ε.Ε. φροντίζει για την προστασία της κότας. Όσες δε, έχουν οικονομικό πρόβλημα τις στέλνει στο ΔΝΤ και με ένα μηχανισμό στήριξης τις σφάζει χωρίς να λερώνει από εδώ και από εκεί, ενώ παράλληλα σφάζει και τις επόμενες γενιές να μην ταλαιπωρούνται τα ορφανά, κρίμα είναι!

Τα άρρωστα δηλαδή κοτόπουλα πρέπει να θανατώνονται με την ισχύουσα νομοθεσία, όχι κύριοι όπως σας κάνει κέφι, δολοφόνοι! Να έχετε τρόπους. Είναι τρόπος να κόβεις το κεφάλι και το σώμα ακόμα να περπατά σαν τρελό; Κι αν ξανά ενωθεί με το κεφάλι; Μπορεί να είναι καμιά άγια κότα, ποτέ δεν ξέρεις.

Μέσα στην συγκίνηση και στην στιγμή δεν είναι ωραίο να το αποκαλύπτω αλλά κάνω χοντρά λάθη. Α, να λέω τα πράγματα ως έχουν. Γράφω, τρέχοντας να προλάβω την σκέψη του άλλου, πριν καν σκεφτεί ο άλλος. Πρόβλημα, πήγα σε γιατρούς, δεν έχω τίποτα λένε. Τα μαλακισμένα τα sms φταίνε, οι εντυπώσεις της οθόνης, της ψευδαίσθησης του δεδομένου.

Έχει τρόπο να σε καθοδηγήσει η οθόνη και να σε κάνει πιεστικό χωρίς να είσαι ως εκ της φύσεως σου. Το αντίθετο, κανονικά να είσαι πολύ διακριτικός. Κι όμως. Ανάβουν οι ενστικτώδεις ορμές για το «ποθούμενο» Σε επηρεάζουν τρίτοι λες και ξέρουν καλύτερα από εσένα, την κρίση. Μπερδεύεσαι, είναι και ο έρωτας που σε τσιγκλά και όλα μετά θολώνουν στο μυαλό. Το κατά τ’ άλλα έξυπνο λέει η μαμά μου.

Φταίει βέβαια και το κενό διάστημα, σε βασανίζει, νομίζεις ότι δεν υπάρχεις όσο υφίσταται αυτό. Για να υπάρξω σε αυτό στέλνω παράπονα, πιέζω, γράφω κείμενα μελαγχολικά, και κυρίως παράπονα με λυγμούς και κλάματα(ε όχι και έτσι ταιριάζει όμως μου θύμισε το τραγούδι!). Τρομάζει η άλλη, «δεν μπορώ έτσι». Με το δίκιο της. Ούτε εγώ μπορώ όμως. Για αυτό συμφωνούμε απόλυτα δεν ταράζεται εύκολα μία ωραία σχέση όχι.

Η οθόνη περιέχει ως γνωστόν από τα κατηχητικά το 666. Σατανιστικά μηνύματα με πιέζουν ενώ δεν θέλω να το κάνω «πίεσε, πίεσε, παραπονέσου τώρα θα την χάσεις μαλάκα που θες και γκόμενα τέτοιας ποιότητας, ακόμα δεν έβγαλες μούσι και το παίζεις άντρας…. σε φτύνει ρε βλάκα και νομίζεις ότι βρέχει κ.α.»

Ευτυχώς έχω ανιχνευτή ανάποδων σατανιστικών μηνυμάτων και κατάλαβα ότι ο διάολος με παρότρυνε να μου κάνει χαλάστρα γιατί κρυφά μάλλον –γουστάρει και αυτός την κοπελιά- ή εμένα δεν μπορώ να ξέρω τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Αλλιώς θα ήμουν ο θεός και δεν θα έγραφα τώρα άρθρο για το μπλογκ. :P
Σημασία έχει ότι στο τέλος κερδίζει ο έρωτας, η τρέλα και η λογική ταυτόχρονα. Τα συναισθήματα είναι πολλά και μερικοί τα εκμεταλλεύονται άγρια.

Νέα εντολή που μόλις έβγαλε ο Θεός. Ού πιέσεις! Αλλιώς θα εξολοθρευτείς! Για να είναι και συνεπής με τον χαρακτήρα του.(βλ. Παλαιά Διαθήκη).

Όμως κάπου εκεί φαίνεται ότι όντως έχω συναισθήματα και λογικά πρέπει να ανταμειφθούν διορθώνοντας τις σατανιστικές παρεμβολές. Έτσι;

Χαχαχα :P

Δεν υπάρχουν σχόλια: