Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2009

Εθνικισμός και ανθρωπισμός: Λόγοι που οι «σοφοί» πολίτες επιλέγουν να ψηφίσουν το ΛΑ.ΟΣ!

«Εξαιρετική» χαρακτηρίζεται -από αυτούς που είναι «ψαγμένοι» και δεν μασούν κουτόχορτο- η ανάλυση που επιχειρούν κατά καιρούς διάφορα μέλη του ΛΑΟΣ, για την μετά-μαρξιστική αριστερά! Χαρακτηριστικό και πλήρες θα όριζα το άρθρο του Χρήστου Χαρίτου(μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΛΑΟΣ) ο οποίος έγραψε τον Απρίλιο του 2009 στην ιστοσελίδα «Ελληνικές γραμμές» για την έννοια του ανθρωπισμού και το πώς αυτή «διαφθείρεται» από τις ιδεολογίες της αριστεράς και της νέας τάξης των πραγμάτων(για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στα προφητικά πακέτα του ΕΛ!)

Μας ενημερώνει εξ αρχής ότι τα «ανθρώπινα δικαιώματα» έχουν αναχθεί σαν μια νέα Θεοκρατία με τα οποία κανείς δεν μπορεί να τα βάλει!

Θεωρώ τουλάχιστον κακόπιστους όσους έχουν να αντιτάξουν εις σ αυτό το σημείο ότι σε όλο τον κόσμο καταπατούνται καθημερινώς και αδιαλείπτως τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς δεν πρέπει να ζείτε στη γη αλλά κάπου αλλού, εφόσον πιστεύετε ότι ισχύει κάτι τέτοιο! Άρα μιλάμε καταφανώς για μία Θεοκρατία που επιβάλει να σεβόμαστε τα δικαιώματα των υπολοίπων!(Αίσχος!).

Εξάλλου όπως σωστά επισημαίνει ο εν λόγω σοφός πολιτικός του ΛΑΟΣ, η κατηγοριοποίηση του κόσμου σε «θύματα» «μειονότητες» κ.α. είναι γνώρισμα μίας ολοκληρωτικής ιδεολογίας, φυσικά του κομμουνισμού! Όλοι θυμόμαστε που οι κομμουνιστές χαρακτήριζαν συλλήβδην τους αντιπάλους τους ως «εχθρούς του λαού»!
Επίσης, προσωπικά παρατηρώ τους εθνικιστές να αποκαλούν εχθρούς του έθνους όσους δεν συμφωνούν μαζί τους αλλά προφανώς το ΛΑΟΣ δεν έχει σχέση με την ακροδεξιά όπως νομίζετε ψευδοκουλτουριάρηδες αριστεροί!

Ποια η πραγματική έννοια του ανθρωπισμού;

Κατ αρχήν ο ανθρωπισμός δεν είναι μία καινούρια έννοια του μαρξισμού ή του φιλελευθερισμού αλλά συναντάται από την αρχαία Ελλάδα έως τον Χριστιανισμό, μας πληροφορεί ο πολιτικός αναλυτής.

Ναι, ειδικά στον χριστιανισμό συναντάται σε όλο το μεγαλείο του! Είναι γνωστός ο Χριστιανισμός που προήγαγε και προάγει ακόμα τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, των γυναικών , των άθεων, των ειδωλολατρών και τις μάχες που έχει δώσει για την προστασία των προαναφερθεισών κοινωνικών ομάδων, για να φτάσουμε στις μέρες μας και να μπορούμε να λέμε ότι υπάρχει σχετική ελευθερία και ανοχή σε όλα αυτά!

Αλλά η ουσία του πράγματος δεν βρίσκεται εκεί! Η αριστερά – ως γνωστόν- διαφθείρει την θεμελιώδη έννοια του ανθρωπισμού για να καταργήσει κάθε εθνικό δίκαιο και εν γένει εθνική υπόσταση εξ ου και το γεγονός ότι δεν αναφέρει πότε την έννοια του «εθνικού ανθρώπου»!

Και ο λόγος προφανέστατος: Η αριστερά επικεντρώνεται στις υλικές ανάγκες του ανθρώπου για στέγη, για τροφή και γενικά για την επιβίωση του παραβλέποντας την άλλη σημαντική πλευρά του ανθρώπου, την οντολογική!

Ξεκάθαρα τα λόγια του Πολιτικού μας:

« Ο Εθνικισμός και η Δεξιά αντιλαμβάνονται τον άνθρωπο στην ολότητά του. Με τις υλικές του ανάγκες, αλλά κυρίως ως «πρόσωπο», ως φορέα πολιτισμού και ιστορίας. Ο άνθρωπος δεν είναι βιολογικός οργανισμός, διότι τότε δεν θα διέφερε από τα ζώα. Ο άνθρωπος είναι «πρόσωπο» και αποκτάει πνευματική οντότητα – ταυτότητα μέσα από την αλληλεπίδραση του πολιτιστικού του περιβάλλοντος.»

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να σας επισημάνω ότι εισερχόμαστε στην πιο σημαντική πληροφορία που μας δίνει με εύληπτο τρόπο ο συγγραφέας του άρθρου, δια του λόγου αυτού λοιπόν σας εφιστώ την απόλυτη προσοχή σας ούτως ώστε να μην παρερμηνεύσετε τις ουσιώδεις αντιλήψεις του εθνικισμού και της Δεξιάς.

Εξηγούμαι: Ο άνθρωπος δεν είναι βιολογικός οργανισμός όπως νομίζετε εξαιτίας της «Νεοταξίτικης» επιστήμης και της αριστεράς των ισχυρών του κόσμου!
Σκεφτείτε το απλά: Αν ήμασταν εμείς οι άνθρωποι βιολογικοί οργανισμοί σε τι θα υπερείχαμε έναντι των ζώων;; Σε τίποτα προφανώς!

Είμαστε πνεύματα, πρόσωπα, έχουμε ψυχή η οποία θα κριθεί κάποτε, εν αντιθέσει με τους βιολογικούς οργανισμούς!! Οπότε, μόλις μάθαμε την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ζώων και ανθρώπων, εμείς είμεθα πνεύματα αυτά βιολογικοί οργανισμοί!

Η άποψη ότι έχουμε εξελιχθεί βιολογικά ως ανώτεροι είναι συκοφαντίες του Τζ. Σόρος και της παρέας του ενώ κάποιες μυστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι η θεωρία της εξέλιξης δεν είναι τίποτε άλλο από μία ολοφάνερη Εβραϊκή προπαγάνδα διότι ζηλεύουν τους Έλληνες που είναι πνευματικοί άνθρωποι εν αντιθέσει με αυτούς που είναι απλά βιολογικοί οργανισμοί, με συνέπεια να σκαρφιστούν αυτή την «σατανική» Θεωρία!

Βέβαια, οι άνθρωποι εκ της φύσεως μας έχουμε εθνικά χαρακτηριστικά, και ανήκουμε βεβαίως σε διακριτά εθνικά σύνολα, αλίμονο σε όσους πιστεύουν ότι είμαστε οικουμενικοί όπως τα ζώα! Εμείς οι άνθρωποι έχουμε εθνικό dna, πράγμα που στους βιολογικούς οργανισμούς δεν παρατηρείται!

Η δεύτερη, κατά σειρά θεμελιώδης διαφορά με τα ζώα λοιπόν είναι τα εθνικά χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στους ανθρώπους(παράδειγμα απλό: Οι Τούρκοι είναι βρώμικοι και οι Έλληνες καθαροί).

Όσοι βέβαια δεν πειστήκατε για όλες τις προκείμενες μεγάλες αλήθειες και συνεχίζετε να υπηρετείτε εθελούσια ή μη τη Νέα τάξη πραγμάτων , δεν μπορώ παρά να σας χαρακτηρίσω χαμηλού μορφωτικού και διανοητικού επιπέδου εφόσον αποδέχεστε το γεγονός ότι τα ζώα είναι ίδια με εμάς με τη διαφορά ότι δεν ψάχνουν για νόημα στη ζωή τους! Κουλτουριάρικες αηδίες…..

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o ΛΑΟΣ ειναι δημιουργημα της νεοταξικης αριστερας.

οταν η αριστερα ξεπουλα οτι ειναι εθνικο,γιατι ειναι "αντιεθνικιστικη"
τοτε ο λαος στρεφεται στο ΛΑΟΣ

aeroxeimarros είπε...

@Ανώνυμος

Προφανώς αναφέρεσαι στο κόμμα ΛΑΟΣ στην αρχική σου φράση και όχι στον Λαό. Διότι ο ελληνικός λαός ψηφίζει ΛΑΟΣ πράγμα που δείχνει τη γνησιότητα του γένους μας και την ανάγκη του να ξεφύγει από τους πράκτορες των ξένων-ύπουλων συμφερόντων!

Το ότι αριστερά ξεπουλά ότι είναι εθνικό, είναι δικαίωμα σου να το πιστεύεις και δεν θα σε κρίνω επ αυτού.

Το γεγονός ότι ο Ελληνικός λαός ψηφίζει τόσα χρόνια σαν οπαδός τα κόμματα που τον καταστρέφουν ουσιαστικά και τον οδηγούν στην απόγνωση(εκτός από τους βολεμένους) καταδεικνύει για ποιο λόγο μπορεί να στραφεί στο ΛΑ.ΟΣ και να θεωρεί ότι η αριστερά ξεπουλά τα εθνικά θέματα, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι αναδεικνύονται μέσω αυτών σε ηγετικές μορφές των τηλεοπτικών παραθύρων προβάλλοντας απόψεις και θέσεις που κυριαρχούσαν άλλους αιώνες! Βέβαια χρησιμοποιούν την υποκρισία και τον λαϊκισμό διότι όπως και να το κάνουμε οι πλείστοι δεν είναι υπέρ των απόλυτων και αυταρχικών θέσεων, συνεπώς για να ελκύουν τους ψηφοφόρους γίνονται και λίγο… ηθοποιοί!

Όσο θα συνεχίζεται η κατάσταση αυτή ο ελληνικός λαός θα ξεπουλάει τα εθνικά θέματα, καμία ιδεολογία!

ohia είπε...

"Αν ήμασταν εμείς οι άνθρωποι βιολογικοί οργανισμοί σε τι θα υπερείχαμε έναντι των ζώων;":
Αυτός με αυτά που λέει, θεωρεί ότι υπερέχει του χιμπαντζή; Μάλλον το αντίθετο μου απέδειξε.

Νοσφεράτος είπε...

http://nosferatos.blogspot.com/2009/09/nofx-youre-wrong.html

Ανώνυμος είπε...

άρα, οι αριστεροί έχουμε κυριαρχίσει στον κόσμο... εμένα γιατί δεν μου το είπε κάποιος και συνεχίζω να κοπανιέμαι;

aeroxeimarros είπε...

@ohia
Νομίζω ότι εκεί είναι το πρόβλημα του δηλαδή για το γεγονός ότι οι πίθηκοι μας μοιάζουν τόσο πολύ, ειδικά με κάποιους ανθρώπους μοιάζουν σαν αδέρφια! Περίεργα πράγματα όλα αυτά για να τα έχει κάνει ένας Θεός!:)

@exadaktylos

Κατ αρχάς, είσαι «αφελής» που θέτεις τέτοιες ερωτήσεις! Μα, φυσικά οι αριστεροί κυβερνούν τον κόσμο! Οι μοναδικοί αντισυστημικοί πολίτες είναι οι Έλληνες(οι γνήσιοι) και οι Ορθόδοξοι οι οποίοι μάχονται για την αντιμετώπιση του ερχομού του Αντίχριστου με όπλα την γενναιότητα τους και την πίστη στον Θεό ο οποίος σημειωτέον τυγχάνει να είναι και Έλληνας(ξέχασα, να σας υπενθυμίσω στο άρθρο ότι εκτός από την έννοια του εθνικού ανθρώπου υπάρχει και αυτή του εθνικού-μοναδικού- Θεού).

Καιρός λοιπόν να αποκαλυφθούν οι Ιλουμινατοι και οι λοιποί από το εξέχον κόμμα του Καρατζαφέρη….

Ανώνυμος είπε...

μια παρατήρηση μόνο. Το γεγονός ότι ο ελληνισμός με τον χριστιανισμό είναι έννοιες ασύμβατες τόσο ιστορικά όσο και δομικά (πολυθεϊσμός-μονοθεϊσμός) αλλά που σε ένα κόμμα σαν το ΛΑος είναι "φυσιολογικό" να συνυπάρχουν θα το παρατηρήσει ποτέ κανείς?

aeroxeimarros είπε...

@vavou

Για τα στελέχη του ΛΑΟΣ αυτό που λες είναι μία τεράστια προσβολή. Ο λόγος απλός: Γι αυτούς και ο Θεός Έλληνας είναι πως είναι δυνατόν εσύ να το καταργείς αυτό και μάλιστα να διχάζεις την Ελληνορθοδοξία με τις περίεργες και κουλτουριάρικες απόψεις σου; :)

Άθεος είπε...

Η «θεωρία της εξέλιξης» εβραϊκή επινόηση…
Τι θα ακούσουμε ακόμα…
Αχ, αυτοί οι «Ελληναράδες» του γλυκού νερού, ούτε τον Αριστοτέλη ούτε τον Θεόφραστο άκουσαν που έλεγε ότι «ο άνθρωπος είναι ζώον λογικόν».
Μου φαίνονται ντιπ ζώα, χωρίς λογική, γι αυτό και υιοθετούν το νόμο της ζούγκλας!

aeroxeimarros είπε...

@Άθεος
Συμφωνώ! Αν και θεωρώ ότι το νόμο της ζούγκλας τον υιοθετούν σταδιακά και προοδευτικώς και οι προοδευτικοί του γλυκού νερού!