Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2011

Η είδηση...

Μία από τις μεγάλες ειδήσεις των ημερών κατά την προσωπική αριστερή μου άποψη, αριστερή όσο βέβαια κρατά η επαφή μου με τη δημοσιότητα του μπλογκ ή του φβ και άλλων κοινωνικών δικτύων, γιατί τις υπόλοιπες ώρες δρω ανάλογα με τα συμφέροντα μου-να τα διευκρινίζουμε αυτά, μην πέφτουν μερικοί από τα σύννεφα αν και έχουν περάσει αυτές οι υπέροχες εποχές αλλά να μην ξεφύγω, η είδηση λοιπόν είναι οι δηλώσεις του Γρηγόρη Ψαριανού.

Ο εξαιρετικός αυτός ηλίθιος πολιτικός, με δάκρυα στα μάτια και μαντίλι, είπε στον δημοσιογράφο ότι «κανείς δεν του έταξε υπουργείο, κανείς». Ε, είναι λυπηρό σ αυτό το κυβερνητικό συνονθύλευμα να μην υπάρχει μία αριστερίστικη πινελιά, οπότε το παράπονο είναι κατανοητό. Όλοι αριστεροί είναι άλλωστε.

Δεν παραλείπει βέβαια ο Γρηγόρης, να κατηγορεί τον φασισμό εξ αριστερών, το παιδί είναι αιώνες μπροστά από εμάς, δεν κρίνει απαραίτητο να υπενθυμίσει στο λαό ότι οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της Ε.Ε. είναι νεοναζιστικές ή μοιάζουν με αυτές, ή ότι νεοναζιστικά κόμματα έχουν απήχηση στις λεγόμενες προηγμένες Βόρειο-ευρωπαικές χώρες. Όχι αυτά είναι, ανάξια αναφοράς.

Για όλα φταίει ο Νεοέλληνας λοιπόν. Είμαστε σε εθνική κατάθλιψη, όχι σε εθνική ενότητα αλλά κενότητα. Η συλλογική ευθύνη έχει περάσει ως δεδομένη στη δημοπρασία και τα χουντικά κόμματα που την απαρτίζουν.

Βαριέμαι να αναπτυχθώ περισσότερο. Έτοιμος να κοιμηθώ είμαι , η ώρα πάει 3 τα ξημερώματα. Η μπύρα κάνει ότι θέλει την σκέψη μου, και βιάζει τα εσώψυχα μου.
Απλά έγραψα, για να λέω ότι έκανα νέα ανάρτηση!:P

Σε πληκτρολόγια ανοιγμένα μπαινοβγαίνω, στην αγκαλιά σου σαν γατάκι τρομαγμένο . Από την οθόνη μου κρατιέμαι και με σέρνεις στην πασαρέλα μιας ζωής μαστουρωμένης είμαι χαμένος σε μια ατέλειωτη ανία αλλά το ξέρω καύλα είναι μόνο μία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: