Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Θα ταξιδεύω στα 200mb,εκεί θα μπορείτε να με βρείτε, όσοι θέλετε....

Γενικά θεωρώ ότι παρεξηγήθηκα αδίκως από τους περισσότερους, στα τελευταία άρθρα, λίγοι κατανόησαν το τι ήθελα να γράψω, και ειδικά το άρθρο μου περί «δογματικών άθεων» απευθυνόταν σε συγκεκριμένες καταστάσεις -εκ πείρας- και που αποτελούσε προέκταση σε όσους απαξίωσαν αυτό το κείμενο!

Αυτό που μετράει είναι να είμαστε υγιείς και χαρούμενοι!

Σας ευχαριστώ πολύ που ασχοληθήκατε με το ταπεινό μου, ιστολόγιο!

Για όσους νομίζουν ότι προσβλήθηκαν, τους ζητώ συγγνώμη. Εξάλλου έξω είναι η ζωή, περίπλοκη, δύσκολη και ταυτόχρονα πεπερασμένη. Αυτό είναι το μεγαλείο της!

Πλέον, θα σας απαλλάξω -κατά πάσα πιθανότητα-(οι μαθηματικοί ποτέ δεν είναι απόλυτοι) από το βάρος των ακατανόητων ή περίεργων αν θέλετε αθεϊστικών μου θέσεων, οι οποίες θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκπηγάζουν από το πιο ειλικρινές τμήμα του εαυτού μου. Την αγάπη για τη γνώση αλλά και την ευγένεια.

Σας ευχαριστώ και πάλι! Ελπίζω να τα ξανά πούμε αν το ευνοήσουν οι συνθήκες, πρώτα και πάνω από όλα…. η απροσδιοριστία της φύσης(παίζει ζάρια)!

8 σχόλια:

πετρούλα είπε...

Βρε αεροχειμαρρε! γράφε εσύ no matter what!

Σταλαγματιά είπε...

Επ που πας.
Εγώ μόλις ήρθα να σε δω κι εσύ φεύγεις;
: ((

Ptomas είπε...

Ελπίζω η απουσία σου να είναι προσωρινή, οι απόψεις σου είναι πολύ ενδιαφέρουσες και μην αφήνεις κανένα να σε πείσει για το αντίθετο.
Εύχομαι εκεί ψηλά (200mbar) να τα βλέπεις όλα πιο καθαρά από εμάς. Βλέπει πιό μακριά ο γλάρος που πετάει πιο ψηλά...

Ανώνυμος είπε...

Αεροχείμαρρε keep walking!!!!

Marouli είπε...

Τα παρατας επειδη εχετε διαφορετικες αποψεις? Αυτα γινονται και στις καλυτερες οικογενεις.. Τι σημαινει? Οτι τα παρραταμε? Ειλικρινα δεν βρισκω λογο να το κανεις.. Το μπλογκ σου και ολων δλδ ειναι δικα μας και γραφουμε κομματια απο εμας.. Μην αφηνεις να επηρεαζεσαι απο κακως κειμενα.. Ξανασκεψου το.
Κανε ενα διαλλειμα να σκεφτεις καθαρα και ελπιζω να ξαναγραψεις..

aeroxeimarros είπε...

Σας ευχαριστώ όλους!!

ptomas, ωραίο το σχόλιο σου, μαζί με άλλα προσωπικά ίσως αποτελέσουν και τον λόγο της "παραγραφής" του ανωτέρου κειμένου.....:))

Ανώνυμος είπε...

κρίμα έχεις ωραία πένα, και οι απόψεις σου αξίζει να ακούγονται,
η απόφαση όμως είναι δική σου.
να είσαι πάντα καλά

aeroxeimarros είπε...

@parmenidis

Το άρθρο αυτό γράφτηκε τελείως παρορμητικά και όχι ψύχραιμα. Θα συνεχίσω να γράφω, τώρα όσοι ενοχλούνται, τι να τους πω, προβλημά τους!!

Καλό απόγευμα!